Seydişehir'in Yetiştirdiği Değerli Sporculardan Nuri Muhammet Çelik, Judo Federasyon Başkan Adaylığını Açıkladı.

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2016 - 03:45, Güncelleme: 04.10.2016 - 03:45
 

Seydişehir'in Yetiştirdiği Değerli Sporculardan Nuri Muhammet Çelik, Judo Federasyon Başkan Adaylığını Açıkladı.

Seydişehir'in yetiştirdiği değerli sporculardan Nuri Muhammet Çelik, Judo Federasyon Başkan Adaylığını Açıkladı.

Türkiye Judo Federasyonu başkanlık seçimleri için aday olduğunu açıklayan Nuri Muhammet Çelik,” Judoyu şuan ki durumundan daha iyi yerlere taşımak, Olimpiyatlarda başarı sağlamak ve tüm sorunların üzerine giderek cesur bir şekilde çözüm üretmek için Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığına Aday olduğumu açıklıyorum” dedi. Nuri Muhammet Çelik, Judo Federasyon Başkan Adaylığını Açıkladı Federasyon Başkanlığı seçimleri öncesi her şeyin Türkiye için, judo için, gençler için olduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu: Judo Camiamızın Değerli Üyeleri , ‘Değerli Judo Ailem’ diyerek yazıma başlamak istiyorum. Bildiğiniz üzere küçük yaşlardan bu yana Judo camiamızın içerisindeyim. Ne mutlu bana ki bu camia içerisinde; sporculuk yaptım, antrenörlük yaptım, hakemlik yaptım, organizasyonlar yaptım ve büyük organizasyonlarda çeşitli görevler aldım. Bunların yanı sıra tercümanlık yaptım son olarak da teknik kurul üyeliği ve İJF Academy Türkiye koordinatörlüğü yaptım. Yaptığım tüm görevleri Judo aşkıyla ve karşılık beklemeden hizmet etme şuuru ile yapmaya gayret ettim. Şu anki Federasyon Başkanımız Sayın Fatih Uysal, Judomuzu Bakanlığımızın ve Genel Müdürlüğümüzün de desteği ile malzeme ve antrenör sayıları açısından nispeten iyi yerlere taşımıştır. Fakat sportif başarı Olimpiyatlarda 8 yılın sonunda gelmemiştir.  Ben bir Judocu olarak bu bayrağı devralarak; Judomuzu şu anki bulunduğu durumdan daha iyi yerlere taşımak, özellikle Olimpiyat’ larda başarı sağlamak, istişare yoluyla tüm camianın fikirlerini alarak her alanda yeni bir sistem kurmak, dinamik bir şekilde kurumsallaşarak kalitemizi daha da artırmak, tüm sorunların üzerine giderek cesur bir şekilde ve sorumluluk alarak çözümler üretmek için; Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığına Aday olduğumu sizlerle paylaşmak desteğinizi almak istiyorum. Birebir görüşmelerimizde ve zaman zaman sosyal medya hesaplarımdan,neden aday oldum, Misyon ve Vizyonumuz ne olacak ve hayata geçirmek istediğim projeler hakkında bilgi vereceğimi bildirmek isterim.  Herhangi bir aday ile veya camiamızdan herhangi bir arkadaşım ile Judo camiamıza yakışmayacak şekilde bir sözlü diyaloğa girmeyeceğimi ve kesinlikle yalan iftira ve kişisel haklara saldırıda bulunmadan bu süreci devam ettireceğimi şimdiden sizlerle bir manifesto şeklinde paylaşmak isterim.  Seçim ortamının şeffaf, demokratik ve kutuplaşmadan uzak olarak geçmesi için hassasiyet göstereceğimi ayrıca; ''kol kırılır yen içinde kalır'' felsefesi ile bu süreçte camiamızın zarar görmemesi için duyarlılık göstereceğimi de bildirmek isterim” dedi.  
Seydişehir'in yetiştirdiği değerli sporculardan Nuri Muhammet Çelik, Judo Federasyon Başkan Adaylığını Açıkladı.

Türkiye Judo Federasyonu başkanlık seçimleri için aday olduğunu açıklayan Nuri Muhammet Çelik,” Judoyu şuan ki durumundan daha iyi yerlere taşımak, Olimpiyatlarda başarı sağlamak ve tüm sorunların üzerine giderek cesur bir şekilde çözüm üretmek için Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığına Aday olduğumu açıklıyorum” dedi.

Nuri Muhammet Çelik, Judo Federasyon Başkan Adaylığını Açıkladı

Federasyon Başkanlığı seçimleri öncesi her şeyin Türkiye için, judo için, gençler için olduğunu belirten Çelik, şöyle konuştu:
Judo Camiamızın Değerli Üyeleri ,
‘Değerli Judo Ailem’ diyerek yazıma başlamak istiyorum. Bildiğiniz üzere küçük yaşlardan bu yana Judo camiamızın içerisindeyim. Ne mutlu bana ki bu camia içerisinde; sporculuk yaptım, antrenörlük yaptım, hakemlik yaptım, organizasyonlar yaptım ve büyük organizasyonlarda çeşitli görevler aldım. Bunların yanı sıra tercümanlık yaptım son olarak da teknik kurul üyeliği ve İJF Academy Türkiye koordinatörlüğü yaptım. Yaptığım tüm görevleri Judo aşkıyla ve karşılık beklemeden hizmet etme şuuru ile yapmaya gayret ettim.
Şu anki Federasyon Başkanımız Sayın Fatih Uysal, Judomuzu Bakanlığımızın ve Genel Müdürlüğümüzün de desteği ile malzeme ve antrenör sayıları açısından nispeten iyi yerlere taşımıştır. Fakat sportif başarı Olimpiyatlarda 8 yılın sonunda gelmemiştir. 
Ben bir Judocu olarak bu bayrağı devralarak;

Judomuzu şu anki bulunduğu durumdan daha iyi yerlere taşımak, özellikle Olimpiyat’ larda başarı sağlamak, istişare yoluyla tüm camianın fikirlerini alarak her alanda yeni bir sistem kurmak, dinamik bir şekilde kurumsallaşarak kalitemizi daha da artırmak, tüm sorunların üzerine giderek cesur bir şekilde ve sorumluluk alarak çözümler üretmek için;

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığına Aday olduğumu sizlerle paylaşmak desteğinizi almak istiyorum.
Birebir görüşmelerimizde ve zaman zaman sosyal medya hesaplarımdan,neden aday oldum, Misyon ve Vizyonumuz ne olacak ve hayata geçirmek istediğim projeler hakkında bilgi vereceğimi bildirmek isterim. 
Herhangi bir aday ile veya camiamızdan herhangi bir arkadaşım ile Judo camiamıza yakışmayacak şekilde bir sözlü diyaloğa girmeyeceğimi ve kesinlikle yalan iftira ve kişisel haklara saldırıda bulunmadan bu süreci devam ettireceğimi şimdiden sizlerle bir manifesto şeklinde paylaşmak isterim. 
Seçim ortamının şeffaf, demokratik ve kutuplaşmadan uzak olarak geçmesi için hassasiyet göstereceğimi ayrıca; ''kol kırılır yen içinde kalır'' felsefesi ile bu süreçte camiamızın zarar görmemesi için duyarlılık göstereceğimi de bildirmek isterim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.