SEYDİŞEHİRLİ ÇOCUKLAR GELECEĞİ ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDE KODLUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 09:47, Güncelleme: 08.08.2020 - 09:47
 

SEYDİŞEHİRLİ ÇOCUKLAR GELECEĞİ ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDE KODLUYOR

Seydişehir’de 8-15 yaş arasındaki bütün ilkokul ve ortaokul öğrencilerine açık olan öğrenci kulübümüz Eylül 2020 de kapılarını açıyor.

Seydişehir’de ilk defa Özel Robotik Kodlama Kursu Özgüven Sistem Kolejinde açılıyor. Veli ve  Öğrencilerin talebi üzerine kulübe kursa ilgi oldukça fazla. Kursa katılım her geçen gün artıyor. Özgüven Sistem Koleji Müdürü Recep Yasin ÖZ kurs ile ilgili bilgi vererek, “ Teknoloji her geçen gün baş döndürücü bir şekilde gelişiyor. Teknoloji hayatımızın her alanına girdi. Kursumuza çok yoğun bir talep oldu. Amacımız gençlerimizi teknolojiye hazırlamak ve baş döndüren teknolojiyle beraber çocuklarımızı büyük yazılım şirketlerine hazırlamaktır. Kurslarımız dönemlik olup kursumuz yaklaşık 5 ay sürüyor. Kurslarımıza 8-15 yaş arası bütün öğrencilerimiz katılabiliyor. Kurs eğitimcilerimiz Ümit EZER  ve Beytullah AKÇAPA öğretmenlerimizdir. Çağımızın bilimi olan yazılım ve robotik kodlama alanlarında farkındalık ve temel almasını isteyen, birçok farklı yeti kazanmasını arzulayan ebeveynler kurs kayıtlarını Özgüven Sistem Koleji kayıt bürosundan yaptırabilirler.” dedi. Kurs öğretmeni Ümit EZER ‘’ Yazılım kodlama geleceğin dünyasıdır. Geleceğin dünyasında yer almak istiyorsak bu donanımların alt yapısında yer almamız lazım. Tüketim toplumu olmaktansa üretim toplumu olacağız" ifadelerini kullandı.  
Seydişehir’de 8-15 yaş arasındaki bütün ilkokul ve ortaokul öğrencilerine açık olan öğrenci kulübümüz Eylül 2020 de kapılarını açıyor.

Seydişehir’de ilk defa Özel Robotik Kodlama Kursu Özgüven Sistem Kolejinde açılıyor. Veli ve  Öğrencilerin talebi üzerine kulübe kursa ilgi oldukça fazla. Kursa katılım her geçen gün artıyor.

Özgüven Sistem Koleji Müdürü Recep Yasin ÖZ kurs ile ilgili bilgi vererek,

“ Teknoloji her geçen gün baş döndürücü bir şekilde gelişiyor. Teknoloji hayatımızın her alanına girdi. Kursumuza çok yoğun bir talep oldu. Amacımız gençlerimizi teknolojiye hazırlamak ve baş döndüren teknolojiyle beraber çocuklarımızı büyük yazılım şirketlerine hazırlamaktır. Kurslarımız dönemlik olup kursumuz yaklaşık 5 ay sürüyor. Kurslarımıza 8-15 yaş arası bütün öğrencilerimiz katılabiliyor. Kurs eğitimcilerimiz Ümit EZER  ve Beytullah AKÇAPA öğretmenlerimizdir. Çağımızın bilimi olan yazılım ve robotik kodlama alanlarında farkındalık ve temel almasını isteyen, birçok farklı yeti kazanmasını arzulayan ebeveynler kurs kayıtlarını Özgüven Sistem Koleji kayıt bürosundan yaptırabilirler.” dedi.

Kurs öğretmeni Ümit EZER ‘’ Yazılım kodlama geleceğin dünyasıdır. Geleceğin dünyasında yer almak istiyorsak bu donanımların alt yapısında yer almamız lazım. Tüketim toplumu olmaktansa üretim toplumu olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.