Seydişehirli Fırıncılardan virüse karşı fedakârlık

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 04:20, Güncelleme: 24.04.2020 - 04:20
 

Seydişehirli Fırıncılardan virüse karşı fedakârlık

Seydişehir de Ramazan pidesine Zam yapmayan fırıncılar bunun nedenini Yeni tip Koronovirüs (Covid-19) a bağladı.

Geçen yıl 300 gr Ramazan Pidesini 2 TL den satan fırıncılar maliyetin artması nedeni ile bu yıl Ramazan ayında zam yapmaları gerekirken Koronovirüs nedeniyle bu yılda fedakârlık yaparak aynı fiyattan sattıklarını belirttiler. Seydişehir’de fırın işletmecisi olan İlyas Dinler;’’ Geçen yıldan buyana un maya gibi malzemelere büyük artış geldi. Ama Koronovirüs nedeniyle fırsatçıkılk yapıyormnu derler mi diye elimizi taşın altına koyarak bu yılda zam yapmadık. Geçen yıl ki fiyatımız Koronovirüs geçinceye kadar devam edecek. ’dedi.
Seydişehir de Ramazan pidesine Zam yapmayan fırıncılar bunun nedenini Yeni tip Koronovirüs (Covid-19) a bağladı.

Geçen yıl 300 gr Ramazan Pidesini 2 TL den satan fırıncılar maliyetin artması nedeni ile bu yıl Ramazan ayında zam yapmaları gerekirken Koronovirüs nedeniyle bu yılda fedakârlık yaparak aynı fiyattan sattıklarını belirttiler.

Seydişehir’de fırın işletmecisi olan İlyas Dinler;’’ Geçen yıldan buyana un maya gibi malzemelere büyük artış geldi. Ama Koronovirüs nedeniyle fırsatçıkılk yapıyormnu derler mi diye elimizi taşın altına koyarak bu yılda zam yapmadık. Geçen yıl ki fiyatımız Koronovirüs geçinceye kadar devam edecek. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.