Seydişehirli Fotoğrafçılar Keşfetmeye Devam Ediyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2019 - 11:10, Güncelleme: 21.10.2019 - 11:10
 

Seydişehirli Fotoğrafçılar Keşfetmeye Devam Ediyor

KOMEK Fotoğrafçılık Kursu öğrencileri çevremizde ki güzellikleri keşfetmeye ve fotoğraflamaya devam ediyor.

Birçok branşta mesleki eğitim veren KOMEK, fotoğrafçılık kursu ile ilçemizde fotoğrafçılık sanatının gelişmesine katkı sağlarken bir yandan da yakınlarımızda ki güzelliklerin keşfedilmesine katkı sağlıyor. Fotoğrafçılık kursu öğrencileri sahada fotoğraf çekimi deneyimini geliştirmek için ilçemize 98 km uzaklıkta bulunan Altınbeşik Mağarası ve tarihi Sarıhacılar köyüne gezi düzenledi. Gezi sırasında doğal güzellikleri objektifleri ile ölümsüzleştiren öğrenciler yanlarında getirdikleri Türk Bayrağını da gittikleri her yerde açtılar. Facebook’ta kurdukları Seydişehir Fotoğrafçılar Kulübü sayfası ile ilçemizde bulunan daha çok fotoğrafçıyı bir araya getirmeyi amaçlıyorlar.
KOMEK Fotoğrafçılık Kursu öğrencileri çevremizde ki güzellikleri keşfetmeye ve fotoğraflamaya devam ediyor.

Birçok branşta mesleki eğitim veren KOMEK, fotoğrafçılık kursu ile ilçemizde fotoğrafçılık sanatının gelişmesine katkı sağlarken bir yandan da yakınlarımızda ki güzelliklerin keşfedilmesine katkı sağlıyor.

Fotoğrafçılık kursu öğrencileri sahada fotoğraf çekimi deneyimini geliştirmek için ilçemize 98 km uzaklıkta bulunan Altınbeşik Mağarası ve tarihi Sarıhacılar köyüne gezi düzenledi.

Gezi sırasında doğal güzellikleri objektifleri ile ölümsüzleştiren öğrenciler yanlarında getirdikleri Türk Bayrağını da gittikleri her yerde açtılar.

Facebook’ta kurdukları Seydişehir Fotoğrafçılar Kulübü sayfası ile ilçemizde bulunan daha çok fotoğrafçıyı bir araya getirmeyi amaçlıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.