ak

SEYDİŞEHİRLİ GENÇLER KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANIYOR

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.05.2022 - 11:27, Güncelleme: 27.05.2022 - 16:31
 

SEYDİŞEHİRLİ GENÇLER KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANIYOR

Seydişehir Belediyesi kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında okumayı teşvik etmek amacıyla öğrencilere ve vatandaşlara 2014 yılından bu yana on binlerce kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, eğitime verdiği önem kapsamında öğrenci vatandaşları okumaya teşvik etmek amacı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seydişehir Belediyesi, gençlerin ve hemşehrilerinin her alanda ve her yerde kitaplardan faydalanabilmeleri için farklı projeleri hayata geçirerek liselere, ortaokullara, vatandaşlara, cami bahçelerine, meydanlara,  sosyal tesislere, gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrencilere ve kursiyerlere kitap dağıtarak okumayı teşvik ediyor. Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte merkez ve kırsal mahallelerde Z kütüphanelerin kurulmasına destek verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “biz dünyamıza nasıl yön verirsek ona göre şekillendirebiliriz. Gençliğimize yatırım konusunda he türlü projeye destek veriyoruz. Bu anlamda Kültür sanat faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. Ülkemizin geleceğini inşa etmek adına topyekun bir eğitim seferberliğine ihtiyaç var. Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra eğitime de büyük önem veriyoruz. Toplumumuzun geleceği olan öğrencilerimize hizmet bizim için çok önemlidir. Biz gençlerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanarak bilinçli ve geleceğine sahip çıkacak nesiller olarak yetişmesini istiyoruz. Bu kapsamda Kitap günleri, kitap okuma etkinlikleri, şehrin kültürel hazinesini korumak amacıyla yayımlanan yayınları, gençlik faaliyetlerinde kullanılan sosyal tesislerde kütüphaneleri ilçemize kazandırdık. Hemşehrilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması için etkinliklerimize de kaldığımız yerden devam ediyoruz. 2014 yılından bu güne kadar öğrencilerimize ve hemşehrilerimize on binlerce adet kitap hediye ettik, onların kitap okuma alışkanlığı kazanması için birçok etkinliği de hayata geçirdik. Gençlerimizin kitap okuma alışkanlığına katkı sağlamak amacıyla etkinliklerimize devam edeceğiz. Okumak isteyen tüm gençlerimiz, belediyemize gelerek ücretsiz kitaplarını alabilirler.  
Seydişehir Belediyesi kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında okumayı teşvik etmek amacıyla öğrencilere ve vatandaşlara 2014 yılından bu yana on binlerce kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, eğitime verdiği önem kapsamında öğrenci vatandaşları okumaya teşvik etmek amacı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi, gençlerin ve hemşehrilerinin her alanda ve her yerde kitaplardan faydalanabilmeleri için farklı projeleri hayata geçirerek liselere, ortaokullara, vatandaşlara, cami bahçelerine, meydanlara,  sosyal tesislere, gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrencilere ve kursiyerlere kitap dağıtarak okumayı teşvik ediyor.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte merkez ve kırsal mahallelerde Z kütüphanelerin kurulmasına destek verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “biz dünyamıza nasıl yön verirsek ona göre şekillendirebiliriz. Gençliğimize yatırım konusunda he türlü projeye destek veriyoruz. Bu anlamda Kültür sanat faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. Ülkemizin geleceğini inşa etmek adına topyekun bir eğitim seferberliğine ihtiyaç var. Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra eğitime de büyük önem veriyoruz. Toplumumuzun geleceği olan öğrencilerimize hizmet bizim için çok önemlidir. Biz gençlerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanarak bilinçli ve geleceğine sahip çıkacak nesiller olarak yetişmesini istiyoruz.

Bu kapsamda Kitap günleri, kitap okuma etkinlikleri, şehrin kültürel hazinesini korumak amacıyla yayımlanan yayınları, gençlik faaliyetlerinde kullanılan sosyal tesislerde kütüphaneleri ilçemize kazandırdık. Hemşehrilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması için etkinliklerimize de kaldığımız yerden devam ediyoruz.

2014 yılından bu güne kadar öğrencilerimize ve hemşehrilerimize on binlerce adet kitap hediye ettik, onların kitap okuma alışkanlığı kazanması için birçok etkinliği de hayata geçirdik. Gençlerimizin kitap okuma alışkanlığına katkı sağlamak amacıyla etkinliklerimize devam edeceğiz. Okumak isteyen tüm gençlerimiz, belediyemize gelerek ücretsiz kitaplarını alabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.