SEYDİŞEHİRLİ HANIMLAR GRUBU BEYDE KAFEDE BULUŞTU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.11.2022 - 11:35, Güncelleme: 09.11.2022 - 11:42
 

SEYDİŞEHİRLİ HANIMLAR GRUBU BEYDE KAFEDE BULUŞTU

Seydişehirli hanımlar dostluk grubu 10 yıldır birlikteliğini devam ettiriyor ve zaman zaman çeşitli mekanlarda buluşarak dostluklarını pekiştiriyor.

Seydişehir’de 10 yıldır faal olan Seydişehirli Hanımlar Dostluk Grubu, ilçedeki sosyal faaliyetlerde fikir alış verişinde bulunmak ve öncülük etmek için zaman zaman farklı mekanlarda buluşuyor. Hanımlar Dostluk Grubu bu sefer geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Antalya-Konya çevre yolu Marangozlar Kavşağında bulunan Beyde Peynir Evi ve Kafede kahvaltılı toplantıda buluştular. Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu el sanatları kursunda tanışan ve dostlukları hala devam eden Seydişehirli hanımlar bu yeni mekanı çok beğendiklerini belirterek, Belediye tarafından yapılan butik dükkanların yan tarafında bahara doğru faaliyete geçmesi planlanan üretici kadınlar satış yerlerinin açılmasını da dört gözle beklediklerini belirttiler. Seydişehirli Hanımlar Dostluk grubu adına açıklamada bulunan Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Şükran Uğur Harmancı 10 yıldır dostluklarının devam ettiklerini belirterek: “Bugün olduğu gibi zaman zaman birlikte toplanarak ilçedeki sosyal faaliyetleri devam ettiriyoruz. Bugünde yeni açılan Beyde Kafede birlikteydik. Mekan çok güzel olmuş. Bu tür yerlerin şehrimize de olumlu katkıları olacak. Umarım 3 aya kadar Belediyemiz tarafından bizler için düşünülen ürettiğimiz ürünleri pazarlayacağımız satış yerleri de faaliyete geçerse ilçedeki üretici bayanlarımız için çok iyi olacak” dedi.
Seydişehirli hanımlar dostluk grubu 10 yıldır birlikteliğini devam ettiriyor ve zaman zaman çeşitli mekanlarda buluşarak dostluklarını pekiştiriyor.

Seydişehir’de 10 yıldır faal olan Seydişehirli Hanımlar Dostluk Grubu, ilçedeki sosyal faaliyetlerde fikir alış verişinde bulunmak ve öncülük etmek için zaman zaman farklı mekanlarda buluşuyor.

Hanımlar Dostluk Grubu bu sefer geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Antalya-Konya çevre yolu Marangozlar Kavşağında bulunan Beyde Peynir Evi ve Kafede kahvaltılı toplantıda buluştular.

Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu el sanatları kursunda tanışan ve dostlukları hala devam eden Seydişehirli hanımlar bu yeni mekanı çok beğendiklerini belirterek, Belediye tarafından yapılan butik dükkanların yan tarafında bahara doğru faaliyete geçmesi planlanan üretici kadınlar satış yerlerinin açılmasını da dört gözle beklediklerini belirttiler.

Seydişehirli Hanımlar Dostluk grubu adına açıklamada bulunan Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Şükran Uğur Harmancı 10 yıldır dostluklarının devam ettiklerini belirterek: “Bugün olduğu gibi zaman zaman birlikte toplanarak ilçedeki sosyal faaliyetleri devam ettiriyoruz. Bugünde yeni açılan Beyde Kafede birlikteydik. Mekan çok güzel olmuş. Bu tür yerlerin şehrimize de olumlu katkıları olacak. Umarım 3 aya kadar Belediyemiz tarafından bizler için düşünülen ürettiğimiz ürünleri pazarlayacağımız satış yerleri de faaliyete geçerse ilçedeki üretici bayanlarımız için çok iyi olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.