Seydişehirli Hayırseverler Gazze’de Su Kuyusu Açtırıyor
Seydişehirli Hayırseverler Gazze’de Su Kuyusu Açtırıyor
Seydişehirli Hayırseverler Gazze’de Su Kuyusu Açtırıyor
Seydişehirli Hayırseverler Gazze’de Su Kuyusu Açtırıyor
Seydişehirli iş insanlarının öncülüğünde, İnsan Derneği’nin organizasyonuyla Gazze’ye yapılan yardımlar, hayırseverlerin desteğiyle artarak devam ediyor.
Daha önce Gazze’de Seydişehir Hastanesi’ni kuran, Ramazan ayının başlamasıyla her gün bin kişilik iftar yemeği veren ve savaşta sakat kalan Gazzelilere 150 tekerlekli sandalye temin eden Seydişehirli iş insanları, şimdi de 60 bin dolara mal olacak bir su kuyusu açıyor. Açılan bu kuyudan 30 bin Gazzeli faydalanacak.
Gazze’ye yardım ulaştıran Seydişehirli gönüllüler, yapılan çalışmaların beklenenden çok daha büyük bir etki oluşturduğunu belirterek, “Bu işe başladığımızda bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştik. Allah bereketini veriyor. Daha önce 140 bin dolara mal olan Seydişehir Hastanesi’ni kurduk ve ihtiyacı olan iki ambulansı da temin ettik. Bir tır dolusu tekerlekli sandalyeyi Gazze’ye ulaştırdık. Ramazan ayında da her gün bin kişilik yemek dağıtıyoruz. Nakdi ve ayni yardımlarımız devam ediyor” dedi.
Türkiye genelinde Gazze’ye yapılan yardımlara örnek teşkil eden Seydişehirli hayırseverler, destek vermek isteyen vatandaşların Adem Tosun ile 0532 743 83 14 numarasından iletişime geçebileceğini belirtti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.