Seydişehirli Judocu Ümit Romanya’da Dünya Şampiyonu Oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2019 - 01:17, Güncelleme: 15.07.2019 - 01:17
 

Seydişehirli Judocu Ümit Romanya’da Dünya Şampiyonu Oldu

Romanya’da yapılan Dünya Kuşak Güreşi Şampiyonası’nda Seydişehirli Milli Judocumuz Ümit Harmancı Dünya Şampiyonu oldu.

Uluslararası Dünya Gençler Kuşak Güreşi Şampiyonası’nda birinci olan, Seydişehir’i ve ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Belediye Spor Kulübü Judo Takımı sporcusu Ümit Harmancı; “Romanya’da Türk Bayrağı’nı göndere çekerek İstiklal Marşı’nı okutma gururunu yaşadım. Bu başarımda bana desteklerini esirgemeyen antrenörüme ve aileme teşekkürü borç bilirim. İnşallah başarılarım devam edecek.” dedi. 18 yaşında Dünya Kuşak Güreşi Şampiyonluğunu elde eden Ümit Harmancı’nın babası Hasan Harmancı ise oğlumla gurur duyuyorum diyerek: “Oğlumun genç yaşında vatanını ve doğup büyüdüğü Seydişehir’i en iyi şekilde temsil ederek Dünya Şampiyonu olması, benim için sonsuz mutluluk ve onur kaynağı oldu. Bir baba olarak başarılarının devam etmesi için yavrumun arkasında olmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.
Romanya’da yapılan Dünya Kuşak Güreşi Şampiyonası’nda Seydişehirli Milli Judocumuz Ümit Harmancı Dünya Şampiyonu oldu.

Uluslararası Dünya Gençler Kuşak Güreşi Şampiyonası’nda birinci olan, Seydişehir’i ve ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Belediye Spor Kulübü Judo Takımı sporcusu Ümit Harmancı; “Romanya’da Türk Bayrağı’nı göndere çekerek İstiklal Marşı’nı okutma gururunu yaşadım. Bu başarımda bana desteklerini esirgemeyen antrenörüme ve aileme teşekkürü borç bilirim. İnşallah başarılarım devam edecek.” dedi.

18 yaşında Dünya Kuşak Güreşi Şampiyonluğunu elde eden Ümit Harmancı’nın babası Hasan Harmancı ise oğlumla gurur duyuyorum diyerek: “Oğlumun genç yaşında vatanını ve doğup büyüdüğü Seydişehir’i en iyi şekilde temsil ederek Dünya Şampiyonu olması, benim için sonsuz mutluluk ve onur kaynağı oldu. Bir baba olarak başarılarının devam etmesi için yavrumun arkasında olmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.