SEYDİŞEHİRLİ SPORCULARI 3.KUPASI ALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2021 - 10:36, Güncelleme: 26.08.2021 - 10:36
 

SEYDİŞEHİRLİ SPORCULARI 3.KUPASI ALDI

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Türkiye Ümitler Kuşak güreş şampiyonası 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Bartın ilinde yapıldı.

Konya'yı temsil eden Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü Antrenör Recep ÇETİN idaresinde yapılan müsabakalar da kızlarda ve erkeklerde takım halinde 3.lük Kupası alırken ilçemiz sporcularından erkekler de55 kg Bahadır AYDEMİR final mücadelesinde sakatlanarak Türkiye 2. si , 60 kg Ali Keleş 5.,kızlarda ise 48 kg Fatma Örücü 5., 52 kg Sıla Canpolat 5. ,63 kg Beyza Çetin 5.oldu.   Antrönör Recep Çetin Bizlere bu imkanları sağlayan Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner BALCI ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ederiz. dedi
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Türkiye Ümitler Kuşak güreş şampiyonası 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Bartın ilinde yapıldı.

Konya'yı temsil eden Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü Antrenör Recep ÇETİN idaresinde yapılan müsabakalar da kızlarda ve erkeklerde takım halinde 3.lük Kupası alırken ilçemiz sporcularından erkekler de55 kg Bahadır AYDEMİR final mücadelesinde sakatlanarak Türkiye 2. si , 60 kg Ali Keleş 5.,kızlarda ise 48 kg Fatma Örücü 5., 52 kg Sıla Canpolat 5. ,63 kg Beyza Çetin 5.oldu.

 

Antrönör Recep Çetin Bizlere bu imkanları sağlayan Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner BALCI ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ederiz. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.