Seydişehirli Sporcumuz Yıldız, Avrupa 2. Oldu

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.02.2022 - 20:16, Güncelleme: 16.02.2022 - 20:55
 

Seydişehirli Sporcumuz Yıldız, Avrupa 2. Oldu

İstanbul’da bugün oynanan 2022 Avrupa Muaythai Şampiyonasında Seydişehir Belediye Spor kulübü sporcusu Gürkan Uğur Yıldız Avrupa İkincisi oldu.

İstanbul Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonunda gerçekleşen 900 sporcunun katıldığı 2022 Avrupa Muaythai Şampiyonasında Seydişehir Belediye Spor kulübü sporcusu Gürkan Uğur Yıldız 56 kg da Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Yaşadığı sevinç ve gururu sosyal medyada paylaşan Antrenör Serkan Yıldız: “Seydişehir Belediye Spor Kulübü sporcumuz Gürkan Uğur Yıldız 56 kg da Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır. Bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve Kulüp Başkanımız İsa Çifçi’ye teşekkür ederiz. Ülkemizi elimizden gelen en iyi şekilde temsil ettik.” Dedi. Türkiye Muaythai Federasyonunun ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Muaythai Federasyonu (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) tarafından İstanbul’da düzenlenen Avrupa Muaythai Şampiyonasında ülkemize ve Seydişehir’e gümüş madalya kazandıran sporcumuz Gürkan Uğur Yıldız’ı Toroslar Gazetesi ailesi olarak bizde tebrik ederiz.
İstanbul’da bugün oynanan 2022 Avrupa Muaythai Şampiyonasında Seydişehir Belediye Spor kulübü sporcusu Gürkan Uğur Yıldız Avrupa İkincisi oldu.

İstanbul Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonunda gerçekleşen 900 sporcunun katıldığı 2022 Avrupa Muaythai Şampiyonasında Seydişehir Belediye Spor kulübü sporcusu Gürkan Uğur Yıldız 56 kg da Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Yaşadığı sevinç ve gururu sosyal medyada paylaşan Antrenör Serkan Yıldız: “Seydişehir Belediye Spor Kulübü sporcumuz Gürkan Uğur Yıldız 56 kg da Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır. Bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve Kulüp Başkanımız İsa Çifçi’ye teşekkür ederiz. Ülkemizi elimizden gelen en iyi şekilde temsil ettik.” Dedi.

Türkiye Muaythai Federasyonunun ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Muaythai Federasyonu (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) tarafından İstanbul’da düzenlenen Avrupa Muaythai Şampiyonasında ülkemize ve Seydişehir’e gümüş madalya kazandıran sporcumuz Gürkan Uğur Yıldız’ı Toroslar Gazetesi ailesi olarak bizde tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.