Seyidharun Camiinde Sakallı Şerif Zİyareti Bayanlara Açıldı (videolu)

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.04.2023 - 12:47, Güncelleme: 15.04.2023 - 12:54
 

Seyidharun Camiinde Sakallı Şerif Zİyareti Bayanlara Açıldı (videolu)

Seyidharun Camiinde Bulunan Sakallı Şerif sandukasından çıkarılarak kadınların ziyaretine açıldı.

Ramazan Bayramının yaklaşması ile bir günlüğüne kadınların ziyaretine açılan Seyidharun Camiinde bulunan sakallı şerifin ziyaret etmek için kadınlar metrelerce kuyruk oluşturdu. Yer yer izdihamın yaşandığı sakallı şerif ziyaretinde dışarı mahallelerden  de çok sayıda ziyaretçi geldi. Caminden çarşı meydanına kadar uzun kuyruklar oluşturan  kadın müminler ilahiler eşliğinde  sakallı şerifi ziyaret esnasında duygulu anlar yaşadı.
Seyidharun Camiinde Bulunan Sakallı Şerif sandukasından çıkarılarak kadınların ziyaretine açıldı.


Ramazan Bayramının yaklaşması ile bir günlüğüne kadınların ziyaretine açılan Seyidharun Camiinde bulunan sakallı şerifin ziyaret etmek için kadınlar metrelerce kuyruk oluşturdu.
Yer yer izdihamın yaşandığı sakallı şerif ziyaretinde dışarı mahallelerden  de çok sayıda ziyaretçi geldi.
Caminden çarşı meydanına kadar uzun kuyruklar oluşturan  kadın müminler ilahiler eşliğinde  sakallı şerifi ziyaret esnasında duygulu anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.