SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ORİGAMİ SERGİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2015 - 05:38, Güncelleme: 22.05.2015 - 05:38
 

SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ORİGAMİ SERGİSİ

Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencilerinin 3D origami (Kâğıt katlama) Japon sanatı sergisi 21 Mayıs Perşembe günü saat 10.00?da Hükümet Konağı önünde açılışı yapıldı.

Görsel Sanatlar Eğitimi öğretmeni Erol Köse rehberliğinde açılan sergi 22 Mayıs Cuma günü saat 18.00’a kadar açık kalacak. Seydişehir’de ilk olarak açılan 3D origami sergisi büyük ilgi gördü. Açık havada yapılmasıyla birçok kişi ile buluşması sağlandı. Okul Müdürü Ali Bacaklı yaptığı açıklamada; ” Öğrencilerimizin büyük emek vererek, sabır göstererek yaptıkları eserleri Seydişehir halkı ile tanıştırmak bize çok büyük bir mutluluk verdi. Akademik başarılarının yanında Kültür ve Sanat altında da gösterdikleri başarılardan dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.   Açılan sergide ilginç detaylarda vardı. 3Dorigami sergisine gelen minik öğrencilerin öğrenme çabası, yaşlı amcaların meraklı bakışları, Çinli misafirlerin şaşkınlık ve mutlulukla sergiyi inceleyip fotoğraf çekmeleri dikkat çekti.  
Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencilerinin 3D origami (Kâğıt katlama) Japon sanatı sergisi 21 Mayıs Perşembe günü saat 10.00?da Hükümet Konağı önünde açılışı yapıldı.

Görsel Sanatlar Eğitimi öğretmeni Erol Köse rehberliğinde açılan sergi 22 Mayıs Cuma günü saat 18.00’a kadar açık kalacak.

Seydişehir’de ilk olarak açılan 3D origami sergisi büyük ilgi gördü. Açık havada yapılmasıyla birçok kişi ile buluşması sağlandı.

Okul Müdürü Ali Bacaklı yaptığı açıklamada; ” Öğrencilerimizin büyük emek vererek, sabır göstererek yaptıkları eserleri Seydişehir halkı ile tanıştırmak bize çok büyük bir mutluluk verdi. Akademik başarılarının yanında Kültür ve Sanat altında da gösterdikleri başarılardan dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.  

Açılan sergide ilginç detaylarda vardı. 3Dorigami sergisine gelen minik öğrencilerin öğrenme çabası, yaşlı amcaların meraklı bakışları, Çinli misafirlerin şaşkınlık ve mutlulukla sergiyi inceleyip fotoğraf çekmeleri dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.