SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİNDEN TÜRKİYE BAŞARISI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 01:30, Güncelleme: 01.04.2015 - 01:30
 

SEYYİD HARUN ANADOLU LİSESİNDEN TÜRKİYE BAŞARISI

Okulumuz 12. Sınıf öğrencisi Ümmühan DÜNDAR, İlim ve Fazilet Vakfı tarafından ülkemiz genelinde düzenlenen, ?TÜRK TOPLUMUNDA AİLE? konulu öykü yarışmasında Türkiye ikinciliği ödülüne lâyık görüldü.

 İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları 4.Sefer EKŞİ Kültür ve Sanat Ödülleri kapsamında öğrencimize ödülü vakfın İstanbul’daki merkezinde, yazdığı öykünün de içinde yer aldığı “TESPİH TANELERİ” isimli öykü kitabı ile birlikte vakıf yetkilileri tarafından takdim edildi. Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Fatih KÜÇÜK konuyla ilgili yaptığı açıklamada:     "Bu tür kültürel etkinliklerde öğrencilerimizin dereceye girmesi ve ödül kazanması bizlere gurur veriyor. Bu dereceler özellikle Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda olunca daha çok seviniyoruz. Öğrencimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi. Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi müdürü Ali BACAKLI da:"Okullarımız sadece akademik başarıları ile değil, bunun yanında kültürel başarılar ve sosyal etkinliklerle de örnek olmalıdır. Ümmühan DÜNDAR bizim en çok okuyan ve yazan öğrencilerimizdendir. Katıldığı birçok yarışmada dereceye girmiş ve ödül kazanmıştır, ancak bu ödülün Türkiye genelinde yapılan bir yarışmada alınmış olması ayrıca anlamlı. Tebrik eder, başarılarının ömür boyu devam etmesini dilerim." dedi.                          
Okulumuz 12. Sınıf öğrencisi Ümmühan DÜNDAR, İlim ve Fazilet Vakfı tarafından ülkemiz genelinde düzenlenen, ?TÜRK TOPLUMUNDA AİLE? konulu öykü yarışmasında Türkiye ikinciliği ödülüne lâyık görüldü.

 İlim ve Fazilet Vakfı Eğitim Kurumları 4.Sefer EKŞİ Kültür ve Sanat Ödülleri kapsamında öğrencimize ödülü vakfın İstanbul’daki merkezinde, yazdığı öykünün de içinde yer aldığı “TESPİH TANELERİ” isimli öykü kitabı ile birlikte vakıf yetkilileri tarafından takdim edildi.

Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Fatih KÜÇÜK konuyla ilgili yaptığı açıklamada:     "Bu tür kültürel etkinliklerde öğrencilerimizin dereceye girmesi ve ödül kazanması bizlere gurur veriyor. Bu dereceler özellikle Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda olunca daha çok seviniyoruz. Öğrencimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi. Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi müdürü Ali BACAKLI da:"Okullarımız sadece akademik başarıları ile değil, bunun yanında kültürel başarılar ve sosyal etkinliklerle de örnek olmalıdır. Ümmühan DÜNDAR bizim en çok okuyan ve yazan öğrencilerimizdendir. Katıldığı birçok yarışmada dereceye girmiş ve ödül kazanmıştır, ancak bu ödülün Türkiye genelinde yapılan bir yarışmada alınmış olması ayrıca anlamlı. Tebrik eder, başarılarının ömür boyu devam etmesini dilerim." dedi.

                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.