SEYYİD HARUN VELİ CAMİİ?NDE SAKAL-I ŞERİF ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2014 - 01:57, Güncelleme: 24.07.2014 - 01:57
 

SEYYİD HARUN VELİ CAMİİ?NDE SAKAL-I ŞERİF ZİYARETİ

Seyyid Harun Veli Camii?nde Sakal-ı Şerif bayanların ziyaretine açıldı.

Seyyid Harun Veli Camii’nde Sakal-ı Şerif bayanların ziyaretine açıldı.   Peygamber (s.a.v.) Efendimizin Sakal-ı Şerif’ini görmek ve dokunabilmek için uzun kuyruklar oluşturan bayanlar, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Bazı vatandaşlar da Seyyid Harun Veli Türbesi’ni de ziyaret ederken, bazı vatandaşlar ise dokunduktan sonra öpüp kokladığı Sakal-ı Şerif’i uzun süre bırakmak istemedi.   Sakal-ı Şerif ziyaretinde bazı vatandaşların çok heyecanlı oldukları gözlenirken yaşanan duygu seli ve mutluluktan dolayı bol bol tekbir ve salavat getirdiler.        
Seyyid Harun Veli Camii?nde Sakal-ı Şerif bayanların ziyaretine açıldı.

Seyyid Harun Veli Camii’nde Sakal-ı Şerif bayanların ziyaretine açıldı.

 

Peygamber (s.a.v.) Efendimizin Sakal-ı Şerif’ini görmek ve dokunabilmek için uzun kuyruklar oluşturan bayanlar, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Bazı vatandaşlar da Seyyid Harun Veli Türbesi’ni de ziyaret ederken, bazı vatandaşlar ise dokunduktan sonra öpüp kokladığı Sakal-ı Şerif’i uzun süre bırakmak istemedi.

 

Sakal-ı Şerif ziyaretinde bazı vatandaşların çok heyecanlı oldukları gözlenirken yaşanan duygu seli ve mutluluktan dolayı bol bol tekbir ve salavat getirdiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.