SEYYİD HARUN VELİ İLİM VE SOSYAL FAALİYETLER DERNEĞİNDEN KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2014 - 01:01, Güncelleme: 21.04.2014 - 01:01
 

SEYYİD HARUN VELİ İLİM VE SOSYAL FAALİYETLER DERNEĞİNDEN KERMES

Seydişehir? de faaliyet gösteren Seyyid Harun Veli İlim ve Sosyal Faaliyetler Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu kermes faaliyetini bu yıl da Seyyid Harun Bulvarı MNG Kargo yanında açmış bulunmaktadır.

Seydişehir’ de faaliyet gösteren  Seyyid Harun Veli  İlim ve Sosyal  Faaliyetler Derneği  her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu kermes faaliyetini bu yıl da Seyyid Harun Bulvarı MNG Kargo yanında açmış bulunmaktadır. 18,04,2014 Cuma günü saat 10’ da açılışı yapılan Kermes  Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Müftü Vekili Vaiz Ali Tos,Dernek Başkanı İbrahim Erikçi,Yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kaya,Şeref Aydemir,Öğretmen Lisesi Müdür Vekili Mehmet Karayılan  ve çok sayıda dernek sevenleri  ve halkın katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleşti. Açılışta bir konuşma yapan dernek başkanı İbrahim Erikçi; gayelerinin veren el ile alan el arasında bir köprü oluşturmak olduğunu, elde edilecek  yardım ve bağışların, derneğin faaliyet alanlarında olan,islami  eğitim ve seminerler, muhtaç kimselere yardım,öğrencilerimizin barınma ve diğer eğitim ihtiyaçlarında kullanılacağını;  kısaca  Müslümanların bu konulardaki  isteklerine aracılık yapmak olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Erikçi “Kermesin  on gün süre ile açık olacağını belirterek, halkımızın katılımını beklemekteyiz.Şimdiden göstereceğiniz  ilgiye  teşekkürlerimi arzederken,yapılan faaliyetin Allah’ın rızasına vesile olmasını temenni ederim”dedi.
Seydişehir? de faaliyet gösteren Seyyid Harun Veli İlim ve Sosyal Faaliyetler Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu kermes faaliyetini bu yıl da Seyyid Harun Bulvarı MNG Kargo yanında açmış bulunmaktadır.

Seydişehir’ de faaliyet gösteren  Seyyid Harun Veli  İlim ve Sosyal  Faaliyetler Derneği  her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu kermes faaliyetini bu yıl da Seyyid Harun Bulvarı MNG Kargo yanında açmış bulunmaktadır.

18,04,2014 Cuma günü saat 10’ da açılışı yapılan Kermes  Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Müftü Vekili Vaiz Ali Tos,Dernek Başkanı İbrahim Erikçi,Yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kaya,Şeref Aydemir,Öğretmen Lisesi Müdür Vekili Mehmet Karayılan  ve çok sayıda dernek sevenleri  ve halkın katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleşti.

Açılışta bir konuşma yapan dernek başkanı İbrahim Erikçi; gayelerinin veren el ile alan el arasında bir köprü oluşturmak olduğunu, elde edilecek  yardım ve bağışların, derneğin faaliyet alanlarında olan,islami  eğitim ve seminerler, muhtaç kimselere yardım,öğrencilerimizin barınma ve diğer eğitim ihtiyaçlarında kullanılacağını;  kısaca  Müslümanların bu konulardaki  isteklerine aracılık yapmak olduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Erikçi “Kermesin  on gün süre ile açık olacağını belirterek, halkımızın katılımını beklemekteyiz.Şimdiden göstereceğiniz  ilgiye  teşekkürlerimi arzederken,yapılan faaliyetin Allah’ın rızasına vesile olmasını temenni ederim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.