SHOWLINE SAÇ TASARIM HİZMETE GİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2016 - 12:30, Güncelleme: 23.04.2016 - 12:30
 

SHOWLINE SAÇ TASARIM HİZMETE GİRDİ

Seydişehir?de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi.

Hizmet sektöründe “Showlıne Saç Tasarım” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Alaylar 1 Mahallesi Atatürk Caddesi Eski Jandarma karşısında hizmete giren iş yerinin açılışını Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Esnaf Odası başkanı İbrahim Aypar yaptı. Açılış törenine ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı. Bayanlar için açılan yeni işyerinin ilçe adına önemli bir girişim olduğunu dile getiren Başkan Tutal, işletme sahibine tebriklerini iletti. Açılış kurdelesini kesen Başkan Tutal ve Aypar yeni işletmenin Seydişehir halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını dilediler. İşletme sahibi Ümmü Coşkun’da, kendisi için önemli bir gün olan bu günde başta Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Esnaf Oda Başkanı İbrahim Aypar olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkür etti.    
Seydişehir?de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi.

Hizmet sektöründe “Showlıne Saç Tasarım” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Alaylar 1 Mahallesi Atatürk Caddesi Eski Jandarma karşısında hizmete giren iş yerinin açılışını Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Esnaf Odası başkanı İbrahim Aypar yaptı. Açılış törenine ilçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Bayanlar için açılan yeni işyerinin ilçe adına önemli bir girişim olduğunu dile getiren Başkan Tutal, işletme sahibine tebriklerini iletti. Açılış kurdelesini kesen Başkan Tutal ve Aypar yeni işletmenin Seydişehir halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

İşletme sahibi Ümmü Coşkun’da, kendisi için önemli bir gün olan bu günde başta Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Esnaf Oda Başkanı İbrahim Aypar olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.