‘’ŞİİR VARSA UMUT VAR’’ DİNLETİSİ YÜREKLERE DOKUNDU…

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.05.2023 - 12:17, Güncelleme: 28.05.2023 - 12:17
 

‘’ŞİİR VARSA UMUT VAR’’ DİNLETİSİ YÜREKLERE DOKUNDU…

Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin depremzedeler yararına düzenlemiş olduğu ‘’Şiir Varsa Umut Var’’müzik ve şiir dinletisi izleyenlerden tam not aldı.

    Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN,İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI ve kıymetli hanımefendi,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci,öğretmen ve seyirci katıldı. Şiirin, dansın ve müziğin birleştiği bu anlamlı gecede Okul Müdürü Ayşe ERDEM IŞIK’da Behçet NECATİGİL’in ‘’SEVGİLERDE’’ adlı şiirini seslendirdi. Işık yaptığı açılış konuşmasında Depremde zor durumda kalan kardeşlerimizin yanında olabilmek adına yavrularımızın çıktığı bu iyilik yolculuğunda elde edilen gelirin tamamının AFAD’a bağışlanacağını,okul olarak başkalarının acılarını duyabilen,yardımsever,mutlak özgüveni yüksek nesiller yetiştirmenin bilinciyle hareket ettiklerini belirtti.Şiir ve edebiyata gönül veren idarecisi,öğretmeni ve öğrencisiyle seçkin bir kadroya sahip olan Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin daha çok hizmet edeceğine,şiir sevdalısı gençlerin yarının edebiyatında söz sahibi olacağına inandığını belirterek programa seslendirdikleri şiirlerle zenginlik katan Arif Emrah TOYOĞLU,Furkan BİLBAN,Esila BİLİCİ’ye,bağlamada Serkan TAŞTAN’a,kemanda Muhammet Salih YILMAZ’a,ney de Zafer ÜLKEBAŞ’a,gitarda Hasan KURGUN ve Ebrar YAMAN’a;programın hazırlanmasından sunumuna kadar görevli olan tüm öğrenci ve öğretmenlerine ve katılım sağlayan tüm misafirlerine teşekkür etti.
Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin depremzedeler yararına düzenlemiş olduğu ‘’Şiir Varsa Umut Var’’müzik ve şiir dinletisi izleyenlerden tam not aldı.

 

 

Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN,İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI ve kıymetli hanımefendi,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci,öğretmen ve seyirci katıldı.

Şiirin, dansın ve müziğin birleştiği bu anlamlı gecede Okul Müdürü Ayşe ERDEM IŞIK’da Behçet NECATİGİL’in ‘’SEVGİLERDE’’ adlı şiirini seslendirdi. Işık yaptığı açılış konuşmasında Depremde zor durumda kalan kardeşlerimizin yanında olabilmek adına yavrularımızın çıktığı bu iyilik yolculuğunda elde edilen gelirin tamamının AFAD’a bağışlanacağını,okul olarak başkalarının acılarını duyabilen,yardımsever,mutlak özgüveni yüksek nesiller yetiştirmenin bilinciyle hareket ettiklerini belirtti.Şiir ve edebiyata gönül veren idarecisi,öğretmeni ve öğrencisiyle seçkin bir kadroya sahip olan Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin daha çok hizmet edeceğine, şiir sevdalısı gençlerin yarının edebiyatında söz sahibi olacağına inandığını belirterek programa seslendirdikleri şiirlerle zenginlik katan Arif Emrah TOYOĞLU,Furkan BİLBAN,Esila BİLİCİ’ye,bağlamada Serkan TAŞTAN’a,kemanda Muhammet Salih YILMAZ’a,ney de Zafer ÜLKEBAŞ’a,gitarda Hasan KURGUN ve Ebrar YAMAN’a;programın hazırlanmasından sunumuna kadar görevli olan tüm öğrenci ve öğretmenlerine ve katılım sağlayan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.