SİLAHLI YARALAMAYA KARIŞAN 1 KİŞİ YAKALANDI

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.05.2022 - 15:19, Güncelleme: 07.05.2022 - 15:19
 

SİLAHLI YARALAMAYA KARIŞAN 1 KİŞİ YAKALANDI

SİLAHLI YARALAMAYA KARIŞAN 1 KİŞİ YAKALANDI

Dün akşam yaşanan silahlı yaralamaya karışan şüpheliden biri yakalandı, diğeri ise aranıyor. Olay dün akşam 22:40 sıralarında Alaylar-1 Mahallesi eski ceza evi arkasında meydana gelmişti. Husumetli iki tarafın birbirleriyle münakaşası sonucu silahlı yaralama olayı yaşanmış ve Mehmet K. Ayağından yaralanmıştı. Yaralama olayına karışan şüpheli iki kişi polis tarafından aranıyordu. Gece 4:30 sıralarında Atatürk Caddesi’nde minibüsün içerisinde yakalanan şüpheli A.B. polis tarafından yakalandı.  İkinci şüphelinin ise arama çalışmalarının devam ettiği Konya’ya sevk edilen yaralı Mehmet K.’nın da durumunun iyi olduğu öğrenildi.
SİLAHLI YARALAMAYA KARIŞAN 1 KİŞİ YAKALANDI

Dün akşam yaşanan silahlı yaralamaya karışan şüpheliden biri yakalandı, diğeri ise aranıyor.

Olay dün akşam 22:40 sıralarında Alaylar-1 Mahallesi eski ceza evi arkasında meydana gelmişti. Husumetli iki tarafın birbirleriyle münakaşası sonucu silahlı yaralama olayı yaşanmış ve Mehmet K. Ayağından yaralanmıştı.
Yaralama olayına karışan şüpheli iki kişi polis tarafından aranıyordu.
Gece 4:30 sıralarında Atatürk Caddesi’nde minibüsün içerisinde yakalanan şüpheli A.B. polis tarafından yakalandı. 
İkinci şüphelinin ise arama çalışmalarının devam ettiği Konya’ya sevk edilen yaralı Mehmet K.’nın da durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.