ŞİMDİDE MUHTARLARINKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2019 - 12:15, Güncelleme: 24.01.2019 - 12:15
 

ŞİMDİDE MUHTARLARINKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATIYOR

Muhtarların gelişi güzel afiş asmaları görüntü kirliliğine neden oluyor. Bu olumsuz durumda vatandaşların tepkisini çekiyor.

Önceki yıllarda yapılan seçimlerde siyasilerin yaptığı görüntü kirliliğini aratmayan afişlerin şimdiler de yasak olmasına rağmen muhtarların caddelere, sokaklara, direklere bu afişleri asmasının yarattığı görüntü kirliliği, bazı vatandaşların tepkisini çekiyor. Siyasi partilerin duyarlılık göstermesi ve yasalara uyması sonucu Belediye seçimlerle ilgili görüntü kirliliği yaşanmazken adayların fazla olmasından da kaynaklanan yerel seçimlerle ilgili muhtarların yarattığı kirliliğe tepki gösteren vatandaşlar: “Manzara hoş değil. Sanki yıllar öncesine geri dönülmüş gibi. Eskiden seçimler öncesi direkler, yol boyu sokaklar, caddeler seçim tanıtım afişleri ile donatılırdı. Hem milli servetin yok olmasına hem de görüntü kirliliğine sebep olan alışkanlıktan vazgeçilmişken şimdide muhtarlarınki çıktı. Gelişi güzel asılan yapıştırılan afişlere bir dur denilmesi gerekiyor.” diyerek muhtarlarla yaşanan görüntü kirliliğinin önüne geçilmesini istediler.
Muhtarların gelişi güzel afiş asmaları görüntü kirliliğine neden oluyor. Bu olumsuz durumda vatandaşların tepkisini çekiyor.

Önceki yıllarda yapılan seçimlerde siyasilerin yaptığı görüntü kirliliğini aratmayan afişlerin şimdiler de yasak olmasına rağmen muhtarların caddelere, sokaklara, direklere bu afişleri asmasının yarattığı görüntü kirliliği, bazı vatandaşların tepkisini çekiyor.

Siyasi partilerin duyarlılık göstermesi ve yasalara uyması sonucu Belediye seçimlerle ilgili görüntü kirliliği yaşanmazken adayların fazla olmasından da kaynaklanan yerel seçimlerle ilgili muhtarların yarattığı kirliliğe tepki gösteren vatandaşlar:

“Manzara hoş değil. Sanki yıllar öncesine geri dönülmüş gibi. Eskiden seçimler öncesi direkler, yol boyu sokaklar, caddeler seçim tanıtım afişleri ile donatılırdı. Hem milli servetin yok olmasına hem de görüntü kirliliğine sebep olan alışkanlıktan vazgeçilmişken şimdide muhtarlarınki çıktı. Gelişi güzel asılan yapıştırılan afişlere bir dur denilmesi gerekiyor.” diyerek muhtarlarla yaşanan görüntü kirliliğinin önüne geçilmesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.