SİNEMA SANATÇISI NURETTİN ÖZEL ŞEHRİMİZDEYDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2013 - 05:26, Güncelleme: 16.11.2013 - 05:26
 

SİNEMA SANATÇISI NURETTİN ÖZEL ŞEHRİMİZDEYDİ

Birçok sinema, dizi filmde oyuncu olarak görev alan emektar sinemacılarımızdan, yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Nurettin Özel geçtiğimiz günlerde ilçemize geldi?

Birçok sinema, dizi filmde oyuncu olarak görev alan emektar sinemacılarımızdan, yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Nurettin Özel geçtiğimiz günlerde ilçemize geldi… Kendisi gibi sanatçı olan İletişim Mezunu üflemeli çalgılar üstadı oğlu Hüseyin Özel’i ziyaret etmek için emektar sinemacı ile Toroslar Gazetesi olarak oğlunun program yaptığı Yeşil Vadi’de sohbet ettik… Hemşerimiz Nurettin özel “Seydişehir’i Antalya yolculuklarımız sırasında küçük bir kent olarak görürdüm. Oğlumu ziyaretim sırasında tanıma fırsatı buldum. Doğal güzellikleriyle birlikte gelişmiş bir kent görümünde. Doğrusu bu kadarını düşünmüyordum.” Şeklinde konuştu. Cüneyt Arkın, Fikret Hakan ve Erol Taş’ın yanı sıra bir çok ünlü ile sinema ve dizi filmlerde oyuncu olan Nurettin Özel Çırak, İyiliğin Bedeli, Anadolu Efsaneleri, Sevginin Sesi,  isimli TV Filmlerinin Yaşama Hakkı, Yürek Dede, Garip Bir Koleksiyoncu ve Kapıcı Musa isimli sinema filmlerinin yönetmenlğini yaptı. Beşinci Boyut filmi ve yönetmenliğini yaptığı filmlerin senaryolarına da imza atan Özel 18 filmin hem senaristi hem de yapımcısı olarak göze çarpıyor. 20 filmde oyuncu olarak görev yapan Nurettin Özel’i Tek Türkiye, Sır Kapısı, Bizim Ev dizisinde Basık Behsat, Sinema Filmi Maniza Tarzanı’ında Belediye başkanı, Beşinci boyut sinema filminde Apti, rollerinden hatırlıyoruz.
Birçok sinema, dizi filmde oyuncu olarak görev alan emektar sinemacılarımızdan, yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Nurettin Özel geçtiğimiz günlerde ilçemize geldi?

Birçok sinema, dizi filmde oyuncu olarak görev alan emektar sinemacılarımızdan, yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu Nurettin Özel geçtiğimiz günlerde ilçemize geldi…

Kendisi gibi sanatçı olan İletişim Mezunu üflemeli çalgılar üstadı oğlu Hüseyin Özel’i ziyaret etmek için emektar sinemacı ile Toroslar Gazetesi olarak oğlunun program yaptığı Yeşil Vadi’de sohbet ettik…

Hemşerimiz Nurettin özel “Seydişehir’i Antalya yolculuklarımız sırasında küçük bir kent olarak görürdüm. Oğlumu ziyaretim sırasında tanıma fırsatı buldum. Doğal güzellikleriyle birlikte gelişmiş bir kent görümünde. Doğrusu bu kadarını düşünmüyordum.” Şeklinde konuştu.

Cüneyt Arkın, Fikret Hakan ve Erol Taş’ın yanı sıra bir çok ünlü ile sinema ve dizi filmlerde oyuncu olan Nurettin Özel Çırak, İyiliğin Bedeli, Anadolu Efsaneleri, Sevginin Sesi,  isimli TV Filmlerinin Yaşama Hakkı, Yürek Dede, Garip Bir Koleksiyoncu ve Kapıcı Musa isimli sinema filmlerinin yönetmenlğini yaptı.

Beşinci Boyut filmi ve yönetmenliğini yaptığı filmlerin senaryolarına da imza atan Özel 18 filmin hem senaristi hem de yapımcısı olarak göze çarpıyor.

20 filmde oyuncu olarak görev yapan Nurettin Özel’i Tek Türkiye, Sır Kapısı, Bizim Ev dizisinde Basık Behsat, Sinema Filmi Maniza Tarzanı’ında Belediye başkanı, Beşinci boyut sinema filminde Apti, rollerinden hatırlıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.