SİNEMADA IŞIK GÖRÜNDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2020 - 12:07, Güncelleme: 01.02.2020 - 12:07
 

SİNEMADA IŞIK GÖRÜNDÜ

Sinema konusunda köklü bir kültüre sahip olan ilçemize yıllar sonra tekrar sinema kazandırılacak.

İlçemizde Belediyenin destekleri ile Şaban Cengiz Kültür Merkezi salonunda yakın zamanda sinema gösterilerine başlanacağı bildirildi. Belediyenin talebi üzerine esnaflarımızdan Adem Dinçsoy ve sinema yönetmeni olan eşi Ayşe Hilal Ulusev Dinçsoy tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın isteği üzerine Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde sinema gösterimlerine başlamak için çalışmalara başlandığı, sinema gösteriminin yapılacağı salonun bu iş için uygun olduğunun tespit edildiği ve makine alımları için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Bu konuda bilgi aldığımız Adem Dinçsoy, “Belediye Başkanımızın ricası üzerine eşimin de mesleği olmasından dolayı kendi işyerimizin de bünyesinde bulunduğu Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde ilçemize sinema kazandırmak için çabalarımız sürüyor. Salonda incelemeler yapan sinema uzmanları salonun uygun olduğunu söylediler. En kaliteli makineyi de alarak inşallah yakın zamanda gösterimlere başlayacağız. A kalite bir iş olacak. İleriki aşamalarda da yazlık açık hava sinemasının da açılmasını düşünüyoruz. İnşallah ilçemiz için hayırlı uğurlu olur” dedi. Özel Haber: ALİ SAYLAM
Sinema konusunda köklü bir kültüre sahip olan ilçemize yıllar sonra tekrar sinema kazandırılacak.

İlçemizde Belediyenin destekleri ile Şaban Cengiz Kültür Merkezi salonunda yakın zamanda sinema gösterilerine başlanacağı bildirildi.

Belediyenin talebi üzerine esnaflarımızdan Adem Dinçsoy ve sinema yönetmeni olan eşi Ayşe Hilal Ulusev Dinçsoy tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın isteği üzerine Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde sinema gösterimlerine başlamak için çalışmalara başlandığı, sinema gösteriminin yapılacağı salonun bu iş için uygun olduğunun tespit edildiği ve makine alımları için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Bu konuda bilgi aldığımız Adem Dinçsoy, “Belediye Başkanımızın ricası üzerine eşimin de mesleği olmasından dolayı kendi işyerimizin de bünyesinde bulunduğu Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde ilçemize sinema kazandırmak için çabalarımız sürüyor. Salonda incelemeler yapan sinema uzmanları salonun uygun olduğunu söylediler. En kaliteli makineyi de alarak inşallah yakın zamanda gösterimlere başlayacağız. A kalite bir iş olacak. İleriki aşamalarda da yazlık açık hava sinemasının da açılmasını düşünüyoruz. İnşallah ilçemiz için hayırlı uğurlu olur” dedi.

Özel Haber: ALİ SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.