Sıtkı Özkalı Musiki Cemiyetine Yeniden Başkan Seçildi

Türkiye 03.12.2023 - 13:44, Güncelleme: 04.12.2023 - 18:43
 

Sıtkı Özkalı Musiki Cemiyetine Yeniden Başkan Seçildi

Seydişehir Sanat Dünyası

Seydişehir musiki derneğinin alağan genel kurulu dernek binasında yapıldı.  Yapılan seçim de mevcut başkan Sıdkı Özkaldı yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu ise ; Enes Acar, Mehmet Ali Bağcı, Hatice Torun, Bahadır Balat dan oluştu. 1986 Yılında kurulan Seydişehir Kültür ve Sanat dünyasına önemli katkılarda bulunan Seydişehir Musiki Cemiyeti’ne yeniden seçilen aynı zaman da koro şefi olan Sıtkı Özkaldı ‘’seçime katılan sanatseverlerimize ve cemiyet üyelerimize çok teşekkür ediyorum, ilçemizin yanı sıra Türkiye’nin bir çok bölgesinde konserler veren cemiyetimiz icralarını artırarak devam ettirerek, İlçemizin tanıtımına da katkı sağlayacağız ‘’dedi.
Seydişehir Sanat Dünyası

Seydişehir musiki derneğinin alağan genel kurulu dernek binasında yapıldı.  Yapılan seçim de mevcut başkan Sıdkı Özkaldı yeniden başkan seçildi.

Yönetim kurulu ise ; Enes Acar, Mehmet Ali Bağcı, Hatice Torun, Bahadır Balat dan oluştu. 1986 Yılında kurulan Seydişehir Kültür ve Sanat dünyasına önemli katkılarda bulunan Seydişehir Musiki Cemiyeti’ne yeniden seçilen aynı zaman da koro şefi olan Sıtkı Özkaldı ‘’seçime katılan sanatseverlerimize ve cemiyet üyelerimize çok teşekkür ediyorum, ilçemizin yanı sıra Türkiye’nin bir çok bölgesinde konserler veren cemiyetimiz icralarını artırarak devam ettirerek, İlçemizin tanıtımına da katkı sağlayacağız ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.