ŞİZOFREN HASTASI KENDİNİ YAKTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2013 - 11:32, Güncelleme: 08.05.2013 - 11:32
 

ŞİZOFREN HASTASI KENDİNİ YAKTI

Seydişehir?e bağlı Çatmaka Köyünde şizofren hastası olan yaşı bir kadın kendini ateşe atarak intahara teşebbüs etti.

  Seydişehir’e bağlı Çatmaka Köyünde şizofren hastası olan yaşı bir kadın kendini ateşe atarak intahara teşebbüs etti. 70 yaşındaki Çatmaya köyü’nde yaşayan Ayşe D.’nin şizofren hastası olduğu öğrenildi. Evinin bahçesine odunları toplayı ateş yakan daha sonra yaktığı ateşin üzerine oturan ruhsal sorunlu Ayşe D. Komşuları tarafından kurtarıldı. Vücudunda birinci derece yanıklığı oluşan ve Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ayşe D. İlk tedavisinden sonra Konya’ya sevkedildi. Oradan da Adana yanık hastanesine gönderildi.
Seydişehir?e bağlı Çatmaka Köyünde şizofren hastası olan yaşı bir kadın kendini ateşe atarak intahara teşebbüs etti.

 

Seydişehir’e bağlı Çatmaka Köyünde şizofren hastası olan yaşı bir kadın kendini ateşe atarak intahara teşebbüs etti.

70 yaşındaki Çatmaya köyü’nde yaşayan Ayşe D.’nin şizofren hastası olduğu öğrenildi.

Evinin bahçesine odunları toplayı ateş yakan daha sonra yaktığı ateşin üzerine oturan ruhsal sorunlu Ayşe D. Komşuları tarafından kurtarıldı.

Vücudunda birinci derece yanıklığı oluşan ve Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ayşe D. İlk tedavisinden sonra Konya’ya sevkedildi. Oradan da Adana yanık hastanesine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.