ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ÜNVAR MAZBATASINI ALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 03:49, Güncelleme: 01.02.2018 - 03:49
 

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ÜNVAR MAZBATASINI ALDI

28 Ocak Pazar günü yapılan Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası seçimlerinde tekrar başkanlığa seçilen Hasan Ünvar İlçe Seçim Kurulu’nda giderek mazbatasını aldı.

  Yönetimi ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giden Ünvar’a mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hatice Torun verdi. Başkan Ünvar, mazbata töreninde yaptığı açıklamasında, çalışmaların oda olarak şoförler için daha etkin bir şekilde devam edeceğini söyledi. Seçimlerde kendisini desteleyen, desteklemeyen tüm üyelerine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Ünvar, şunları kaydetti:  "Ekibimle beraber çıktığımız bu yolda hem ilçemize hemde üyelerimize hizmetin en iyisini sunacağız. Sivil toplum ve kamu kurumlarıyla diyaloğumuz aynen devam edecek. Şoför arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışacağız."
28 Ocak Pazar günü yapılan Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası seçimlerinde tekrar başkanlığa seçilen Hasan Ünvar İlçe Seçim Kurulu’nda giderek mazbatasını aldı.

 

Yönetimi ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giden Ünvar’a mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hatice Torun verdi.

Başkan Ünvar, mazbata töreninde yaptığı açıklamasında, çalışmaların oda olarak şoförler için daha etkin bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Seçimlerde kendisini desteleyen, desteklemeyen tüm üyelerine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Ünvar, şunları kaydetti: 

"Ekibimle beraber çıktığımız bu yolda hem ilçemize hemde üyelerimize hizmetin en iyisini sunacağız. Sivil toplum ve kamu kurumlarıyla diyaloğumuz aynen devam edecek. Şoför arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.