SOĞUKTA 23 NİSAN COŞKUSU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2017 - 10:14, Güncelleme: 24.04.2017 - 10:14
 

SOĞUKTA 23 NİSAN COŞKUSU

“Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” ilçe kutlaması bu yıl merkez ilkokulunda yapıldı. Havanın soğuk olmasına rağmen kutlamalar coşkulu bir şekilde devam etti.

Her okulun kendi bünyesinde de kutladığı 23 Nisan "ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" nın resmi kutlaması Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Merkez İlkokulu bahçesinde devam eden 23 Nisan kutlama törenlerine  Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Stk Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bayrama ilkokul öğrencilerinin folklor gösterileri damga vurdu. Merkez ilkokulunda ki kutlamaların sunuculuğunu öğrencilerin yapması dikkat çekti.
“Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” ilçe kutlaması bu yıl merkez ilkokulunda yapıldı. Havanın soğuk olmasına rağmen kutlamalar coşkulu bir şekilde devam etti.

Her okulun kendi bünyesinde de kutladığı 23 Nisan "ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" nın resmi kutlaması Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Merkez İlkokulu bahçesinde devam eden 23 Nisan kutlama törenlerine  Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Stk Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bayrama ilkokul öğrencilerinin folklor gösterileri damga vurdu. Merkez ilkokulunda ki kutlamaların sunuculuğunu öğrencilerin yapması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.