SON DAKİKA İŞ YERİ ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI 1ÖLÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 07:18, Güncelleme: 28.10.2020 - 07:18
 

SON DAKİKA İŞ YERİ ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI 1ÖLÜ

Seydişehir Alaylar2 mah. Milli Egemenlik caddesindeki bir işyerinin önünde saat 19:00 sıralarında bir polis memuru tarafından Ümit Ö isimli kişiye silahla ateş edildi.  Edinilen ilk bilgiler arasında  Ümit Ö. isimli kişinin eşinin gözü önünde öldüğü  Ateş eden polis memuru Mustafa S. de kısa süre içerisinde teslim olduğu öğrenildi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre ateş eden polis memuru Mustafa S ile .ölen Ümit Ö’ün  komşu oldukları ve aralarında husumet olduğunu söylenildi.  

Seydişehir Alaylar2 mah. Milli Egemenlik caddesindeki bir işyerinin önünde saat 19:00 sıralarında bir polis memuru tarafından Ümit Ö isimli kişiye silahla ateş edildi.

 Edinilen ilk bilgiler arasında  Ümit Ö. isimli kişinin eşinin gözü önünde öldüğü  Ateş eden polis memuru Mustafa S. de kısa süre içerisinde teslim olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre ateş eden polis memuru Mustafa S ile .ölen Ümit Ö’ün  komşu oldukları ve aralarında husumet olduğunu söylenildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.