SON DAKİKA: YANAN EVİN SAHİBİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2020 - 07:57, Güncelleme: 01.11.2020 - 07:57
 

SON DAKİKA: YANAN EVİN SAHİBİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Yanan evde yaşayan yaşlı adamın cesedine ulaşıldı.

Bugün akşam satlerinde Karacaören mahallesinde bir evde çıkan daha sonra yanındaki ev ve samanlığa sıçrayan yangında, yanan evde yaşayan Cafer D. isimli vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerine çevre mahallerden de olmak üzere 10 a yakın itfaiye ekibi sevk edilmişti. Yangın kontrol altına alınırken yangın nedeniyle oluşan göçük altında kalan Cafer D. ekipler tarafından çıkarıldı. İlk alınan bilgilere göre yangının sobadan çıktığı öğrenildi.  
Yanan evde yaşayan yaşlı adamın cesedine ulaşıldı.

Bugün akşam satlerinde Karacaören mahallesinde bir evde çıkan daha sonra yanındaki ev ve samanlığa sıçrayan yangında, yanan evde yaşayan Cafer D. isimli vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay yerine çevre mahallerden de olmak üzere 10 a yakın itfaiye ekibi sevk edilmişti. Yangın kontrol altına alınırken yangın nedeniyle oluşan göçük altında kalan Cafer D. ekipler tarafından çıkarıldı.

İlk alınan bilgilere göre yangının sobadan çıktığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.