SON YAĞIŞLAR PANCAR VE BUĞDAY ÇİFTÇİSİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.05.2023 - 16:47, Güncelleme: 30.05.2023 - 16:47
 

SON YAĞIŞLAR PANCAR VE BUĞDAY ÇİFTÇİSİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İlçemizde son günlerde yağan yağmurlar pancar ve buğday eken çiftçinin yüzünü güldürdü.

Gazetemizin hava tahmin uzmanı Osman Çilek, son yağışların pancar ve buğday eken çiftçinin yüzünü güldürdüğünü belirterek sadece Seydişehir’e hafta başında yağan bir günlük düşen yağmurun metrekareye 110 kg geçtiğini belirtti. Bu son yağışların çiftçinin yüzünü güldürdüğünü belirten Çilek, özellikle buğday, arpa ve pancar ekim alanlarına yağan yağmurun büyük faydası olacağını söyledi.  
İlçemizde son günlerde yağan yağmurlar pancar ve buğday eken çiftçinin yüzünü güldürdü.

Gazetemizin hava tahmin uzmanı Osman Çilek, son yağışların pancar ve buğday eken çiftçinin yüzünü güldürdüğünü belirterek sadece Seydişehir’e hafta başında yağan bir günlük düşen yağmurun metrekareye 110 kg geçtiğini belirtti.

Bu son yağışların çiftçinin yüzünü güldürdüğünü belirten Çilek, özellikle buğday, arpa ve pancar ekim alanlarına yağan yağmurun büyük faydası olacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.