SONER GÜLER YENİDEN BAŞKAN?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2015 - 12:07, Güncelleme: 21.12.2015 - 12:07
 

SONER GÜLER YENİDEN BAŞKAN?

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık spor kulübü derneği 20.12.2015 tarihinde olağan genel kurul toplantısı dernek lokalinde gerçekleşti.

3 dönemdir Avcılık ve Atıcılık spor kulübü derneğinin başkanlığını yapan Soner Güler yapılan seçimle tekrar başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu asil ve Denetim kurulu asil üyeleri şu şekilde oluştu; Yönetim kurulu asil: 1.    Soner Güler 2.    Necmettin Çoban 3.    Ekrem Doğan 4.    Kemal Gülpınar 5.    Fatih Arıcıoğlu Denetim kurulu asil: 1.    Mustafa Aygün 2.    Alper Sarı 3.    Hakan Yıldız
Seydişehir Avcılık ve Atıcılık spor kulübü derneği 20.12.2015 tarihinde olağan genel kurul toplantısı dernek lokalinde gerçekleşti.

3 dönemdir Avcılık ve Atıcılık spor kulübü derneğinin başkanlığını yapan Soner Güler yapılan seçimle tekrar başkanlığa seçildi.

Yönetim kurulu asil ve Denetim kurulu asil üyeleri şu şekilde oluştu;

Yönetim kurulu asil:

1.    Soner Güler

2.    Necmettin Çoban

3.    Ekrem Doğan

4.    Kemal Gülpınar

5.    Fatih Arıcıoğlu

Denetim kurulu asil:

1.    Mustafa Aygün

2.    Alper Sarı

3.    Hakan Yıldız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.