SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ SUĞLA MESLEK LİSESİ’NDE SEMİNER DÜZENLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2018 - 09:05, Güncelleme: 25.04.2018 - 09:05
 

SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ SUĞLA MESLEK LİSESİ’NDE SEMİNER DÜZENLEDİ

Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik eğitim programları düzenlendi.

Öğrencilerde sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere bilgilendirme gerçekleştirildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer DİNÇSOY “ Çalışma hayatının bir ayağı emek ise diğer ayağı sosyal güvenliktir. Okulumuzda düzenlenen seminerle öğrencilerimizin bilgilendirilmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Burada emeği geçen Başta Merkez Müdürü olmak üzere Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkezi personeline okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi. Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen seminerde Merkez Müdürü Zafer DEMİRAY sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi ve Kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgi verdi.  DEMİRAY konuşmasında; Sosyal güvenlik sürecinin anne karnında başlayan ve öldükten sonra da devam eden bir süreç olduğunu vurgulayarak, hayatımızda ki yeri ve önemine dikkat çekti.  Daha sonra Sosyal Güvenlik Merkezi personelleri Havva EROL KAYA, Volkan NALİNCİ, Muammer ACIYAN ve Müdür Yardımcısı Oğuzhan CAN tarafından genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası, alo 170 ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere sunumlar yapıldı. Sunumların ardından soru cevap bölümüyle öğrenciler sosyal güvenlik sistemi hakkında merak ettikleri sorulara cevap buldu.
Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik eğitim programları düzenlendi.

Öğrencilerde sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere bilgilendirme gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer DİNÇSOY “ Çalışma hayatının bir ayağı emek ise diğer ayağı sosyal güvenliktir. Okulumuzda düzenlenen seminerle öğrencilerimizin bilgilendirilmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Burada emeği geçen Başta Merkez Müdürü olmak üzere Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkezi personeline okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen seminerde Merkez Müdürü Zafer DEMİRAY sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi ve Kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgi verdi.  DEMİRAY konuşmasında; Sosyal güvenlik sürecinin anne karnında başlayan ve öldükten sonra da devam eden bir süreç olduğunu vurgulayarak, hayatımızda ki yeri ve önemine dikkat çekti.  Daha sonra Sosyal Güvenlik Merkezi personelleri Havva EROL KAYA, Volkan NALİNCİ, Muammer ACIYAN ve Müdür Yardımcısı Oğuzhan CAN tarafından genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası, alo 170 ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından soru cevap bölümüyle öğrenciler sosyal güvenlik sistemi hakkında merak ettikleri sorulara cevap buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.