STANTI ZİYARET EDENLER ARASINDA ÖZTÜRKLEVENT’DE VARDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2019 - 11:22, Güncelleme: 16.12.2019 - 11:22
 

STANTI ZİYARET EDENLER ARASINDA ÖZTÜRKLEVENT’DE VARDI

İstanbul Yenikapı’da açılan Konya Günleri Fuarı’na katılan Seydişehir Belediyesi’nin stantını Karikatür Sanatçısı Hemşehrimiz Ahmet Öztürklevent de ziyaret etti.

KONSİAD’ın düzenlediği Konya Tanıtım Günleri Fuarı’na Karikatür Sanatçısı Ahmet Öztürklevent’in yanı sıra Konya milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, siyaset ve iş adamların da katıldığı, ayrıcaİstanbul’da açılan stanta Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin de büyük ilgi gösterdiği bildirildi. Fuarda Belediye Başkanı Tutal, stantı ziyaret eden Bakan, Milletvekili ve iş adamlarına Seydişehir yatırımları hakkında bilgi verdiği ve konuyla ilgili kulis toplantıları yaptığı öğrenildi. Konya Tanıtım Günleri Fuarında stant açarak Seydişehir’in tanıtımı yapıldı, misafirlere Seydişehir Leblebisi ikram edildi ve şehrin tanıtımını yapan broşürler dağıtıldı.
İstanbul Yenikapı’da açılan Konya Günleri Fuarı’na katılan Seydişehir Belediyesi’nin stantını Karikatür Sanatçısı Hemşehrimiz Ahmet Öztürklevent de ziyaret etti.

KONSİAD’ın düzenlediği Konya Tanıtım Günleri Fuarı’na Karikatür Sanatçısı Ahmet Öztürklevent’in yanı sıra Konya milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, siyaset ve iş adamların da katıldığı, ayrıcaİstanbul’da açılan stanta Yeniceköy Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin de büyük ilgi gösterdiği bildirildi.

Fuarda Belediye Başkanı Tutal, stantı ziyaret eden Bakan, Milletvekili ve iş adamlarına Seydişehir yatırımları hakkında bilgi verdiği ve konuyla ilgili kulis toplantıları yaptığı öğrenildi.

Konya Tanıtım Günleri Fuarında stant açarak Seydişehir’in tanıtımı yapıldı, misafirlere Seydişehir Leblebisi ikram edildi ve şehrin tanıtımını yapan broşürler dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.