STK TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN TUTAL?A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2014 - 07:18, Güncelleme: 03.04.2014 - 07:18
 

STK TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN TUTAL?A ZİYARET

Sivil toplum kuruluşu başkanları Seydişehir Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Tutal?ı ziyaret ettiler.

Sivil toplum kuruluşu başkanları Seydişehir Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Tutal’ı ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Tutal’ı makamında ziyarete gelen Seydişehir Sivil Toplum Kuruluşu başkanları Tutal’a yeni görevinde başarılar dileyerek her zaman destekçisi olacaklarını bildirdiler. Yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal “ Seydişehir’e hizmet ederken istişare yönetimini kullanacağız. Belediyenin rutin işlerinin dışında Seydişehir’in hem fiziki hem de istihdam noktasında önemli projelerde.STKların görüşlerini alacağız, desteklerini bekliyoruz. Mahalle meclisleri, sanayi meclisleri oluşturarak birlikte çalışacağız. Seydişehir halkının istek ve düşünceleri bizim için önemli Seydişehir’in istediğini yapacağız, istemediğini yapmayacağız, kimseye karşı diyet borcumuz yok elhamdülillah.” Dedi.
Sivil toplum kuruluşu başkanları Seydişehir Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Tutal?ı ziyaret ettiler.

Sivil toplum kuruluşu başkanları Seydişehir Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Tutal’ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Tutal’ı makamında ziyarete gelen Seydişehir Sivil Toplum Kuruluşu başkanları Tutal’a yeni görevinde başarılar dileyerek her zaman destekçisi olacaklarını bildirdiler.

Yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal “ Seydişehir’e hizmet ederken istişare yönetimini kullanacağız. Belediyenin rutin işlerinin dışında Seydişehir’in hem fiziki hem de istihdam noktasında önemli projelerde.STKların görüşlerini alacağız, desteklerini bekliyoruz. Mahalle meclisleri, sanayi meclisleri oluşturarak birlikte çalışacağız. Seydişehir halkının istek ve düşünceleri bizim için önemli Seydişehir’in istediğini yapacağız, istemediğini yapmayacağız, kimseye karşı diyet borcumuz yok elhamdülillah.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.