STÖ’den Cemal Küçük’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.10.2022 - 12:56, Güncelleme: 06.10.2022 - 12:56
 

STÖ’den Cemal Küçük’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz hafta seçimi yapılan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası yeniden göreve getirdiği Cemal Küçük’e Sivil Toplum Örgütü başkanları ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yeniden göreve gelen Başkan Küçük’ü yerinde ziyaret eden Sivil Toplum Örgütü Başkanlarından; Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Durmuş Onar, Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Kapkap, Et ve Süt Birliği Başkanı Ergun Balcı, Minibüsçüler Odası başkanı İsmail Berber, Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban, Türk Hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Aşkayanar, Şehit Dul, Yetimler ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Küçük’e başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarette yeniden göreve gelen Cemal Küçük, amaçlarının Seydişehir’e hizmet olduğunu, odalar ve meslek kuruluşlarıyla birlikte hareket etmenin önemine değinerek ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında odalar ve meslek kuruluşları olarak Seydişehir’e daha güzel nasıl hizmet edilebilir konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
Geçtiğimiz hafta seçimi yapılan Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası yeniden göreve getirdiği Cemal Küçük’e Sivil Toplum Örgütü başkanları ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yeniden göreve gelen Başkan Küçük’ü yerinde ziyaret eden Sivil Toplum Örgütü Başkanlarından; Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Durmuş Onar, Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Kapkap, Et ve Süt Birliği Başkanı Ergun Balcı, Minibüsçüler Odası başkanı İsmail Berber, Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban, Türk Hava Kurumu Başkanı Enes Acar, Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Aşkayanar, Şehit Dul, Yetimler ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Küçük’e başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette yeniden göreve gelen Cemal Küçük, amaçlarının Seydişehir’e hizmet olduğunu, odalar ve meslek kuruluşlarıyla birlikte hareket etmenin önemine değinerek ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi.

Ziyaret sırasında odalar ve meslek kuruluşları olarak Seydişehir’e daha güzel nasıl hizmet edilebilir konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.