ŞU MUHTARIN YAPTIĞINA BAK?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2015 - 06:48, Güncelleme: 19.05.2015 - 06:48
 

ŞU MUHTARIN YAPTIĞINA BAK?

İlçemizin tek bayan muhtarı olan Gülbüs Erdoğan düzenlediği kızılcalar uçurtma şenliğine binlerce kişi katıldı.

İlçemizin kızılcalar mahallesi muhtarlığını yapan Gülsün Erdoğan, “şenlensin gökyüzü” temasıyla düzenlediği ve ilk kez yapılan kızılcalar uçurtma şenliğine uçurtmasıyla çocuğunu alan binlerce vatandaş kapalı spor salonu yanında ki alanı bayram yerine dönüştürdü. Hediyeli olan yarışmada en yükseğe çıkan, en ilginç olan en büyük uçurtmaya bisiklet hediye edildi. Çeşitli oyunlarında sergilendiği uçurtma şenliği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramında düzenlenmesi etkinliğe ayrı bir anlam kazandırdı. Uçurtma şenliğinde çocukların uçurtmalarını yarıştırmasının mutluluğu gözlerinden okunurken gökyüzünü kaplayan rengarenk uçurtmalar renkli görüntülere sahne oldu. Böyle bir etkinliğe imza atan kızılcalar mahallesi muhtarı Gülbüs Erdoğan, mahallesinde ve tüm katılanlardan tebrik aldı.
İlçemizin tek bayan muhtarı olan Gülbüs Erdoğan düzenlediği kızılcalar uçurtma şenliğine binlerce kişi katıldı.

İlçemizin kızılcalar mahallesi muhtarlığını yapan Gülsün Erdoğan, “şenlensin gökyüzü” temasıyla düzenlediği ve ilk kez yapılan kızılcalar uçurtma şenliğine uçurtmasıyla çocuğunu alan binlerce vatandaş kapalı spor salonu yanında ki alanı bayram yerine dönüştürdü.

Hediyeli olan yarışmada en yükseğe çıkan, en ilginç olan en büyük uçurtmaya bisiklet hediye edildi.

Çeşitli oyunlarında sergilendiği uçurtma şenliği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramında düzenlenmesi etkinliğe ayrı bir anlam kazandırdı.

Uçurtma şenliğinde çocukların uçurtmalarını yarıştırmasının mutluluğu gözlerinden okunurken gökyüzünü kaplayan rengarenk uçurtmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Böyle bir etkinliğe imza atan kızılcalar mahallesi muhtarı Gülbüs Erdoğan, mahallesinde ve tüm katılanlardan tebrik aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.