SU TAŞKINLARI İLE İLGİLİ İNCELEMELERDE BULUNULDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2017 - 08:20, Güncelleme: 08.03.2017 - 08:20
 

SU TAŞKINLARI İLE İLGİLİ İNCELEMELERDE BULUNULDU

DSİ Kaymakamlık, belediye ve Ziraat odası yetkilileri ilçemizde ki mahallelerde su taşkınlığı yaşanan dere ve arazilerde incelemelerde bulundu.

DSİ 41.bölge yetkilisi Ramazan Şamiroğlu, belediyeden Nihan Buğdaycı, Mal müdürlüğünden Ramazan Karagüllüoğlu, Ziraat odası başkanı Ahmet Ünver’den oluşan su taşkını yaşanan dere ve arazi inceleme heyeti su taşkınlarının yaşandığı dere ve tarlalarda yerinde tespitlerden sonra oluşturulan rapor neticesinde Devlet Su İşlerinin su taşkınlarının yaşandığı bölgelerde temizleme işlemi yapacağı öğrenildi. Ziraat odası başkanı Ahmet Ünver’in konu ile ilgili açıklama yaparak;  “Şehir merkezi, Karaviran, Madenli, Bostandere, Gevrekli, Akçalar, Tol gibi mahallelerde yaşanan su taşkınları derelerin içerisindeki pisliklerin tıkanması ile oluşuyor.  Dere taşkınlıklarını önlemek için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi. Yıllarca bazı arazilerde su taşkınlığı yüzünden tarlaların ekilemediği de bildirildi.
DSİ Kaymakamlık, belediye ve Ziraat odası yetkilileri ilçemizde ki mahallelerde su taşkınlığı yaşanan dere ve arazilerde incelemelerde bulundu.

DSİ 41.bölge yetkilisi Ramazan Şamiroğlu, belediyeden Nihan Buğdaycı, Mal müdürlüğünden Ramazan Karagüllüoğlu, Ziraat odası başkanı Ahmet Ünver’den oluşan su taşkını yaşanan dere ve arazi inceleme heyeti su taşkınlarının yaşandığı dere ve tarlalarda yerinde tespitlerden sonra oluşturulan rapor neticesinde Devlet Su İşlerinin su taşkınlarının yaşandığı bölgelerde temizleme işlemi yapacağı öğrenildi.

Ziraat odası başkanı Ahmet Ünver’in konu ile ilgili açıklama yaparak;  “Şehir merkezi, Karaviran, Madenli, Bostandere, Gevrekli, Akçalar, Tol gibi mahallelerde yaşanan su taşkınları derelerin içerisindeki pisliklerin tıkanması ile oluşuyor.  Dere taşkınlıklarını önlemek için bu çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Yıllarca bazı arazilerde su taşkınlığı yüzünden tarlaların ekilemediği de bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.