Şükran Köyü’nde Özel’den müzik ziyafeti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 12:21, Güncelleme: 14.10.2020 - 12:21
 

Şükran Köyü’nde Özel’den müzik ziyafeti

Hüyüğe bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde Selçuk Üniversitesi Kültür Sanat Araştırma Merkezi’nin faaliyete başlaması nedeni ile yapılan etkinliğe geçen yıl Antalya Film Festivali’nde en iyi film müziği ödülünü kazanan hemşerimiz Hüseyin Özel’de katıldı.

Selçuk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’unda katıldığı Kültür Sanat Araştırma Merkezi’nin faaliyete başlama töreninde hemşerimiz saksafonu ile piyanist Osman Yaman ile beraber törene katılanlara beğenilen bir müzik ziyafeti vererek ilgi odakları oldular. 11 Ekim 2020 Pazar günü Sonsuz Şükran Köyü’nde bir araya gelen S. Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, Sonsuz Şükran Köyü Kurucusu Mehmet Taşdiken, Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun Türkmenoğlu, Sinema sektörünün önemli isimleri Yönetmen Reis Çelik, Yönetmen Bilet İlhan, Yönetmen Atalay Taşdiken, Yönetmen Ali Özel, Yapımcı Ahmet Edebali, Oyuncu Mehmet Usta, Oyuncu Nilüfer Açıkalın, Müzisyen Youki Yamamoto, Müzisyen Hüseyin Özel, Osman Yaman , Müzisyen Jehat Hekimoğlu, Besteci Ali Osman Erbaşı, Besteci Arif Çelik gibi pek çok duayen ve ödüllü kültür ve sanat insanı, merkezin tabelasını asarak, faaliyete başlamasına eşlik ettiği törenden sonra Selçuk Üniversitesi bünyesindeki Kültür Sanat Araştırma ve Uygulama Merkezi artık Sonsuz Şükran Köyü’nde faaliyet gösterecek.   Ayrıca Sonsuz Şükran Köyü’nde Antalya Altın Portakal Film Festivali dönüşü hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sinema camiamızın değerli temsilcileri, köy sakinleri ve pek çok ziyaretçi ile tabelasını asarak faaliyetlerine başladı.    
Hüyüğe bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde Selçuk Üniversitesi Kültür Sanat Araştırma Merkezi’nin faaliyete başlaması nedeni ile yapılan etkinliğe geçen yıl Antalya Film Festivali’nde en iyi film müziği ödülünü kazanan hemşerimiz Hüseyin Özel’de katıldı.

Selçuk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’unda katıldığı Kültür Sanat Araştırma Merkezi’nin faaliyete başlama töreninde hemşerimiz saksafonu ile piyanist Osman Yaman ile beraber törene katılanlara beğenilen bir müzik ziyafeti vererek ilgi odakları oldular.

11 Ekim 2020 Pazar günü Sonsuz Şükran Köyü’nde bir araya gelen S. Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, Sonsuz Şükran Köyü Kurucusu Mehmet Taşdiken, Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun Türkmenoğlu, Sinema sektörünün önemli isimleri Yönetmen Reis Çelik, Yönetmen Bilet İlhan, Yönetmen Atalay Taşdiken, Yönetmen Ali Özel, Yapımcı Ahmet Edebali, Oyuncu Mehmet Usta, Oyuncu Nilüfer Açıkalın, Müzisyen Youki Yamamoto, Müzisyen Hüseyin Özel, Osman Yaman , Müzisyen Jehat Hekimoğlu, Besteci Ali Osman Erbaşı, Besteci Arif Çelik gibi pek çok duayen ve ödüllü kültür ve sanat insanı, merkezin tabelasını asarak, faaliyete başlamasına eşlik ettiği törenden sonra Selçuk Üniversitesi bünyesindeki Kültür Sanat Araştırma ve Uygulama Merkezi artık Sonsuz Şükran Köyü’nde faaliyet gösterecek.

 

Ayrıca Sonsuz Şükran Köyü’nde Antalya Altın Portakal Film Festivali dönüşü hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sinema camiamızın değerli temsilcileri, köy sakinleri ve pek çok ziyaretçi ile tabelasını asarak faaliyetlerine başladı.

 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.