SUYA YAPILAN ZAM TEPKİ ÇEKİYOR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2016 - 11:35, Güncelleme: 29.01.2016 - 11:35
 

SUYA YAPILAN ZAM TEPKİ ÇEKİYOR?

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ), suya %11 zam yaptı.

Suyun metreküp fiyatı yüksek olduğu için ilçemizde uzun süredir zam yapılmıyordu. Son beş yılda suya gelen zam artışlarının %100’ü geçmesi vatandaşlarında tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar; “İçme suyu fiyatları son yıllarda hızla artıyor. Elektrik fatura ücretlerini geçmeye başladı. İnsanların en tabi ihtiyacı olan suya yapılan zam cebimizi yakmaya başladılar.” diyerek tepki gösterdiler.  
Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ), suya %11 zam yaptı.

Suyun metreküp fiyatı yüksek olduğu için ilçemizde uzun süredir zam yapılmıyordu. Son beş yılda suya gelen zam artışlarının %100’ü geçmesi vatandaşlarında tepkisine neden oluyor.

Vatandaşlar; “İçme suyu fiyatları son yıllarda hızla artıyor. Elektrik fatura ücretlerini geçmeye başladı. İnsanların en tabi ihtiyacı olan suya yapılan zam cebimizi yakmaya başladılar.” diyerek tepki gösterdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.