TAEKWONDO’CUMUZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.06.2023 - 13:00, Güncelleme: 09.06.2023 - 18:59
 

TAEKWONDO’CUMUZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Yakup Efe İnceyol Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

Okul Sporları Federasyonunun 2022-2023 faaliyet programında yer alan Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 6-8 Haziran’da Tokat’ta yapıldı. İlçemizi temsilen Mahmut Esat ortaokulu öğrencisi 37 kilogram da Yakup Efe İnceyol tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.  Seydişehir Toki ortaokulu öğrencisi 61 kilogram da Mert Sevinç ezici üstünlük sağlamasına rağmen hakem hatalarını yenik düşüp Türkiye ikincisi oldu. Antrenörleri Mustafa Sevinç” 2019 yılından beri faaliyette olan salonumuz şu anda Konya'nın en iyi kulüpleri arasında gösterilmekte olup daha büyük başarılara imza atacağımızı belirtmek isteriz yapmış olduğumuz programlı antrenmanlar sonucunda başarılarımızı almış bulunmaktayız .2 sporcumu da tebrik eder başarılarının devamını dilerim”ded, Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe, “Antrenörümüz Mustafa Sevinç’e ve öğrencimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Meksika’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda onlara başarılar dilerim” dedi. 
Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinden Yakup Efe İnceyol Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

Okul Sporları Federasyonunun 2022-2023 faaliyet programında yer alan Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 6-8 Haziran’da Tokat’ta yapıldı.

İlçemizi temsilen Mahmut Esat ortaokulu öğrencisi 37 kilogram da Yakup Efe İnceyol tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

  Seydişehir Toki ortaokulu öğrencisi 61 kilogram da Mert Sevinç ezici üstünlük sağlamasına rağmen hakem hatalarını yenik düşüp Türkiye ikincisi oldu.

Antrenörleri Mustafa Sevinç” 2019 yılından beri faaliyette olan salonumuz şu anda Konya'nın en iyi kulüpleri arasında gösterilmekte olup daha büyük başarılara imza atacağımızı belirtmek isteriz yapmış olduğumuz programlı antrenmanlar sonucunda başarılarımızı almış bulunmaktayız .2 sporcumu da tebrik eder başarılarının devamını dilerim”ded,

Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe, “Antrenörümüz Mustafa Sevinç’e ve öğrencimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Meksika’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda onlara başarılar dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.