TARAŞCI BARAJINDA SU TEMİZ ÇIKTI.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2018 - 01:11, Güncelleme: 25.08.2018 - 01:11
 

TARAŞCI BARAJINDA SU TEMİZ ÇIKTI.

Bir süredir Taraşçı barajında yaşanan balık ölümleri vatandaşların dikkatini çekmişti.

    Şikâyetler üzerine Balık ölümleriyle ilgili çalışma başlatan İlçe tarım Müdürlüğü yapılan analiz çalışmalarından sonra baraj suyunun temiz çıktığını belirtti. Bu konuda birçok şikâyet aldıklarının belirten İlçe Tarım müdürü hemen çalışmalara başladıklarını belirterek Barajdan alınan su örnekleri yapılan laboratuvar sonuçları temiz çıktı. Şoklama ile balık avlama ve başka bir nedenle balık ölümlerinin gerçekleşmiş olabileceğini söyleyen İlçe Tarım Müdürlüğü, kurumumuza yapılan ihbarları hemen değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın bu konudaki duyarlılığı çok önemli diyerek ‘’ Böyle durumlarda vatandaşların ihbarlarının çok önemli olduğunu vurguladılar.
Bir süredir Taraşçı barajında yaşanan balık ölümleri vatandaşların dikkatini çekmişti.

 

 

Şikâyetler üzerine Balık ölümleriyle ilgili çalışma başlatan İlçe tarım Müdürlüğü yapılan analiz çalışmalarından sonra baraj suyunun temiz çıktığını belirtti.

Bu konuda birçok şikâyet aldıklarının belirten İlçe Tarım müdürü hemen çalışmalara başladıklarını belirterek Barajdan alınan su örnekleri yapılan laboratuvar sonuçları temiz çıktı.

Şoklama ile balık avlama ve başka bir nedenle balık ölümlerinin gerçekleşmiş olabileceğini söyleyen İlçe Tarım Müdürlüğü, kurumumuza yapılan ihbarları hemen değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın bu konudaki duyarlılığı çok önemli diyerek ‘’ Böyle durumlarda vatandaşların ihbarlarının çok önemli olduğunu vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.