TARAŞCI İSPANYA'DAN GELEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2017 - 12:00, Güncelleme: 25.11.2017 - 12:00
 

TARAŞCI İSPANYA'DAN GELEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Taraşcı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu İspanya'dan gelen misafirlerini ağırladı.

İspanya’nın Albecette bölgesinden ‘ Knocking on methodology’ adlı Erasmus  Ka1 projesi için Beyşehir KaraAli Ortaokulu’na işbaşı gözlem için gelen öğretmen grubu, Eğitimde Teknoloji Kullanımı kapsamında Taraşcı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulunu daziyaret ettiler.  Öğretmen grubunda eğitimde teknoloji kullanımı konusunda iyi örnekler ve okulun uyguladığı projeler  konusunda sunum yapıldı. Sınıflarda ; Class dojo, plickers, google classroom, emaze,  triventy uygulamaları hakkında sunumlar yapıldı. Ayrıca Zeka oyunları atölyesinde; Mangala, Abalone  gibi çeşitli oyunlar da tanıtıldı.
Taraşcı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu İspanya'dan gelen misafirlerini ağırladı.

İspanya’nın Albecette bölgesinden ‘ Knocking on methodology’ adlı Erasmus  Ka1 projesi için Beyşehir KaraAli Ortaokulu’na işbaşı gözlem için gelen öğretmen grubu, Eğitimde Teknoloji Kullanımı kapsamında Taraşcı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulunu daziyaret ettiler. 

Öğretmen grubunda eğitimde teknoloji kullanımı konusunda iyi örnekler ve okulun uyguladığı projeler  konusunda sunum yapıldı. Sınıflarda ; Class dojo, plickers, google classroom, emaze,  triventy uygulamaları hakkında sunumlar yapıldı. Ayrıca Zeka oyunları atölyesinde; Mangala, Abalone  gibi çeşitli oyunlar da tanıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.