TARAŞCI KASABASI AKDAĞ’DA ŞENLİK DÜZENLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2018 - 11:11, Güncelleme: 29.08.2018 - 11:11
 

TARAŞCI KASABASI AKDAĞ’DA ŞENLİK DÜZENLEDİ

Taraşçı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yayla şenliği düzenlendi.

Taraşçı Mahallesine bağlı Akdağ yaylasında düzenlenen şenliğe Kaymakam Aydın ERDOĞAN, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.   Açılış konuşmaları ile başlayan program bayramlaşma, kaşık ekibi gösterileri, yöresel dinletiler, paintball ve hedef atışları yarışmaları devam etti. Etkinlerin ardından yemek ve çay ikramı ile program sona erdi.   Bu tür şenliklerin birlik ve beraberliğe, sosyal etkileşme ve hemşehrilik bilincinin artmasına ciddi katkıların olduğunu belirten Kaymakam ERDOĞAN emeği geçen herkese teşekkür etti.  
Taraşçı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yayla şenliği düzenlendi.

Taraşçı Mahallesine bağlı Akdağ yaylasında düzenlenen şenliğe Kaymakam Aydın ERDOĞAN, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Açılış konuşmaları ile başlayan program bayramlaşma, kaşık ekibi gösterileri, yöresel dinletiler, paintball ve hedef atışları yarışmaları devam etti. Etkinlerin ardından yemek ve çay ikramı ile program sona erdi.

 

Bu tür şenliklerin birlik ve beraberliğe, sosyal etkileşme ve hemşehrilik bilincinin artmasına ciddi katkıların olduğunu belirten Kaymakam ERDOĞAN emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.