TARAŞCI ORTAOKULU E TWINNING PROJESİ ?AVRUPA KALİTE ETİKETİ? ALDI

Güncel 29.11.2016 - 12:38, Güncelleme: 10.12.2022 - 13:52
 

TARAŞCI ORTAOKULU E TWINNING PROJESİ ?AVRUPA KALİTE ETİKETİ? ALDI

TARAŞCI ORTAOKULU E TWINNING PROJESİ ?AVRUPA KALİTE ETİKETİ? ALDI

Taraşçı Ortaokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında altı farklı ülke; Portekiz, İtalya, Litvanya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, ve Türkiye’den 7 okul ile birlikte yürütülen Wearewhatweeat; a multiculturaljourneythroughfood. (Biz yediğimiz besinleriz; Besinler aracılığıyla Kültürlerarası Yolculuk) isimli projemiz Ulusal Kalite Etiketi’nin ardından Avrupa Kalite Etiketi ile de ödüllendirildi. Proje yaklaşık 7 ay sürdü. Projenin yürütücülüğünü İngilizce öğretmeni Yağmur Topkaya yaptı. Proje süresince yaşadığımız çevrede yetiştirilen ürünler, kültürümüzün bir parçası olan yemeklerimiz proje ortaklarına etwinning platformunda tanıtıldı. Öğrencilerin aktif olarak katıldığı proje faaliyetleri, web araçlarını kullanarak etwinning platformunda paylaşıldı.  
TARAŞCI ORTAOKULU E TWINNING PROJESİ ?AVRUPA KALİTE ETİKETİ? ALDI

Taraşçı Ortaokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında altı farklı ülke; Portekiz, İtalya, Litvanya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, ve Türkiye’den 7 okul ile birlikte yürütülen Wearewhatweeat; a multiculturaljourneythroughfood. (Biz yediğimiz besinleriz; Besinler aracılığıyla Kültürlerarası Yolculuk) isimli projemiz Ulusal Kalite Etiketi’nin ardından Avrupa Kalite Etiketi ile de ödüllendirildi.

Proje yaklaşık 7 ay sürdü. Projenin yürütücülüğünü İngilizce öğretmeni Yağmur Topkaya yaptı.

Proje süresince yaşadığımız çevrede yetiştirilen ürünler, kültürümüzün bir parçası olan yemeklerimiz proje ortaklarına etwinning platformunda tanıtıldı. Öğrencilerin aktif olarak katıldığı proje faaliyetleri, web araçlarını kullanarak etwinning platformunda paylaşıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.