Taraşcı ve Ortakaraviran da Cumhuriyet kutlamaları sokaklara taştı

Yaşam 31.10.2023 - 15:32, Güncelleme: 31.10.2023 - 15:32
 

Taraşcı ve Ortakaraviran da Cumhuriyet kutlamaları sokaklara taştı

Seydişehir yaşam

  Taraşcı ve Ortakaraviran da Cumhuriyet kutlamaları sokaklara taştı   Ortakaraviran ve Taraşcı Mahallesin de muhtarların öncülüğün de  gençlerin yoğun katılımı ile Cumhuriyet’in 100.Yıl kutlama konvoyları düzenlendi. Araçlarını Türk bayrakları ile süsleyen gençler uzun konvoylar oluşturarak Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladılar. Bu yoğun katılımları ile Taraşcı ve Ortakaraviran lı gençler Cumhurite gösterdikleri hassasiyet ile gençlere olan ve geleceğe ümitler yeşerttiler.
Seydişehir yaşam

 

Taraşcı ve Ortakaraviran da Cumhuriyet kutlamaları sokaklara taştı

 

Ortakaraviran ve Taraşcı Mahallesin de muhtarların öncülüğün de  gençlerin yoğun katılımı ile Cumhuriyet’in 100.Yıl kutlama konvoyları düzenlendi. Araçlarını Türk bayrakları ile süsleyen gençler uzun konvoylar oluşturarak Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladılar.

Bu yoğun katılımları ile Taraşcı ve Ortakaraviran lı gençler Cumhurite gösterdikleri hassasiyet ile gençlere olan ve geleceğe ümitler yeşerttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.