TARAŞÇI’DA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD PROGRAMI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2019 - 11:58, Güncelleme: 21.12.2019 - 11:58
 

TARAŞÇI’DA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD PROGRAMI

İlçemizin Taraşçı Mahallesi’nde Aziz Şehitlerimiz Ünal Cam ve Okan Altıparmak için mevlid programı düzenlendi.

Şehit Jandarma Komando Onbaşı Ünal CAM ve Şehit Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan ALTIPARMAK için memleketleri Taraşçı Mahallesinde mevlid programı düzenlendi. Taraşçı Merkez Camide gerçekleştirilen programa Kaymakam Aydın ERDOĞAN, İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR ve vatandaşlar katıldı. Program sonunda Kaymakam Erdoğan şehitlerimizin kabri başında dua etti.
İlçemizin Taraşçı Mahallesi’nde Aziz Şehitlerimiz Ünal Cam ve Okan Altıparmak için mevlid programı düzenlendi.

Şehit Jandarma Komando Onbaşı Ünal CAM ve Şehit Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan ALTIPARMAK için memleketleri Taraşçı Mahallesinde mevlid programı düzenlendi.

Taraşçı Merkez Camide gerçekleştirilen programa Kaymakam Aydın ERDOĞAN, İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR ve vatandaşlar katıldı.

Program sonunda Kaymakam Erdoğan şehitlerimizin kabri başında dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.