TARIM İŞÇİLERİNİN YARDIMINA KIZILAY YETİŞTİ

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.04.2023 - 22:06, Güncelleme: 27.04.2023 - 22:06
 

TARIM İŞÇİLERİNİN YARDIMINA KIZILAY YETİŞTİ

Gökhüyük Mahallesine, Şanlıurfa'dan gelen tarım işçilerinin yardımına Kızılay yetişti.

Gökhüyük Mahallesine ki tarım işçileri  Konteynırlarının  camları kırık olduğu, konteynırı olmayıp kendi çadırlarını kuranlarında yağmurun yağmasıyla, sular altında kaldığını belirterek   Kızılay Seydişehir  Şube Başkanlığına başvurdu. Kızılay  Şube Başkanı Abdullah Eroğlu ve yönetimi mahalleye giderek yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Eroğlu başka bir yerde yatma yeri temin ederek, oraya taşınmalarını söyledi. Hayvanları olup, başka yere gidemeyeceklerini, burada idare edeceklerini ifade ettiler. Abdullah Eroğlu kırık camların ölçülerini almak üzere camcı getirtildi .Tarım işçilerine gıda yardımı desteği de bulunularak, Kızılay'ın her zaman zorda ve darda kalanların yanında olduğunu belirtti. Tarım işçileri de Kızılay yetkililerine teşekkür ettiler.
Gökhüyük Mahallesine, Şanlıurfa'dan gelen tarım işçilerinin yardımına Kızılay yetişti.

Gökhüyük Mahallesine ki tarım işçileri  Konteynırlarının  camları kırık olduğu, konteynırı olmayıp kendi çadırlarını kuranlarında yağmurun yağmasıyla, sular altında kaldığını belirterek    Kızılay Seydişehir  Şube Başkanlığına başvurdu.

Kızılay  Şube Başkanı Abdullah Eroğlu ve yönetimi mahalleye giderek yerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Eroğlu başka bir yerde yatma yeri temin ederek, oraya taşınmalarını söyledi. Hayvanları olup, başka yere gidemeyeceklerini, burada idare edeceklerini ifade ettiler.

Abdullah Eroğlu kırık camların ölçülerini almak üzere camcı getirtildi .Tarım işçilerine gıda yardımı desteği de bulunularak, Kızılay'ın her zaman zorda ve darda kalanların yanında olduğunu belirtti.

Tarım işçileri de Kızılay yetkililerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.