TARIM KREDİ KOOPERATİFİ SEÇİMİNİ TAHSİN ÖZDEN?İN LİSTESİ KAZANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2014 - 01:06, Güncelleme: 25.02.2014 - 01:06
 

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ SEÇİMİNİ TAHSİN ÖZDEN?İN LİSTESİ KAZANDI

2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı Ortakların büyük çoğunlukta katılımıyla gerçekleştirilirken Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Toplantısında seçimi Hasan Tahsin Özden’in listesi kazandı. Kongrenin Divan Başkanlığını Beyşehir Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Abdurrahman Sevgili yaparken katipliklerini ise Mehmet Özden, Yusuf Kelek, Durmuş Erdem yaptı. Kapalı oy sistemiyle yapılan oylamada iki grup halinde oylama yapıldı ve Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar’ ın oluşturduğu liste ile Hasan Tahsin Özden’ in oluşturduğu liste seçime gidildi. Oylamaya 210 ortak katılırken bu katılımla Tarım Kredi Kooperatifi Konya Bölge Birliğine Bağlı ve Konya,Karaman,Aksaray ve Niğde illerinde bulunan koooperatifler arasında yapılan Genel Kurul Toplantılarındaki en fazla katılım gerçekleşmiş oldu. Sandıktan çıkan 210 oyun 120 sini Hasan Tahsin Özden’in listesi alırken 80 oyu da Ramazan Çınar’ın  listesi aldı, 10 oy geçersiz sayıldı. Oylama sonucuna göre Hasan Tahsin Özden’in listesi seçimi kazanırken oyların toplam sayılmasıyla birlikte 2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin yeni yönetim kurulu,denetim kurulu ve bölge birliği temsilcileri şu şekilde oluştu. Yönetim Kurulu :Asıl Üyeler : Ramazan ÜNLÜ(Gevrekli),Ahmet KORKMAZ(Akçalar),Hasan Tahsin ÖZDEN(Gökhüyük),Cemal GÜNEY(Kumluca),Abdullah KOYUNCUOĞLU(Kesecik). Yedek Üyeler : Abdullah ÖZDEMİR(Akçalar),Bayram KARACA(Kuran),Mehmet SAK(Çatmakaya),Halil İbrahim EKEN(Kesecik),Salim GÜLEÇ(Taşağıl) Denetim Kurulu : Asil Üyeler : Fahri POLAT(Gevrekli), Sadi ERDOĞAN(Tepecik) Yedek Üyeler : Hasan Kerpiç(Akçalar), Fahri ÖZKAN(Kumluca) Bölge Birliği Temsilcileri : Asil Üyeler : Ramazan ÜNLÜ(Gevrekli), Cemal GÜNEY(Kumluca) Yedek Üyeler : Ahmet KORKMAZ(Akçalar), Bayram KARACA(Kuran)  2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifi yapılan genel kurul sonrası yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun Seydişehir’e hayırlı olmasını diledi.
2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ortakların büyük çoğunlukta katılımıyla gerçekleştirilirken Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Toplantısında seçimi Hasan Tahsin Özden’in listesi kazandı.

Kongrenin Divan Başkanlığını Beyşehir Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Abdurrahman Sevgili yaparken katipliklerini ise Mehmet Özden, Yusuf Kelek, Durmuş Erdem yaptı.

Kapalı oy sistemiyle yapılan oylamada iki grup halinde oylama yapıldı ve Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar’ ın oluşturduğu liste ile Hasan Tahsin Özden’ in oluşturduğu liste seçime gidildi.

Oylamaya 210 ortak katılırken bu katılımla Tarım Kredi Kooperatifi Konya Bölge Birliğine Bağlı ve Konya,Karaman,Aksaray ve Niğde illerinde bulunan koooperatifler arasında yapılan Genel Kurul Toplantılarındaki en fazla katılım gerçekleşmiş oldu.

Sandıktan çıkan 210 oyun 120 sini Hasan Tahsin Özden’in listesi alırken 80 oyu da Ramazan Çınar’ın  listesi aldı, 10 oy geçersiz sayıldı.

Oylama sonucuna göre Hasan Tahsin Özden’in listesi seçimi kazanırken oyların toplam sayılmasıyla birlikte 2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifinin yeni yönetim kurulu,denetim kurulu ve bölge birliği temsilcileri şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu :Asıl Üyeler : Ramazan ÜNLÜ(Gevrekli),Ahmet KORKMAZ(Akçalar),Hasan Tahsin ÖZDEN(Gökhüyük),Cemal GÜNEY(Kumluca),Abdullah KOYUNCUOĞLU(Kesecik).

Yedek Üyeler : Abdullah ÖZDEMİR(Akçalar),Bayram KARACA(Kuran),Mehmet SAK(Çatmakaya),Halil İbrahim EKEN(Kesecik),Salim GÜLEÇ(Taşağıl)

Denetim Kurulu : Asil Üyeler : Fahri POLAT(Gevrekli), Sadi ERDOĞAN(Tepecik)

Yedek Üyeler : Hasan Kerpiç(Akçalar), Fahri ÖZKAN(Kumluca)

Bölge Birliği Temsilcileri : Asil Üyeler : Ramazan ÜNLÜ(Gevrekli), Cemal GÜNEY(Kumluca)

Yedek Üyeler : Ahmet KORKMAZ(Akçalar), Bayram KARACA(Kuran)

 2924 Sayılı Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifi yapılan genel kurul sonrası yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun Seydişehir’e hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.