TARIM MESLEK LİSESİ MEHMETÇİKLERİMİZİ UNUTMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2018 - 08:18, Güncelleme: 07.03.2018 - 08:18
 

TARIM MESLEK LİSESİ MEHMETÇİKLERİMİZİ UNUTMADI

Tarım Meslek Lisesi öğrencileri Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Mehmetçiklerimize 370 paket kuru üzüm ve leblebi gönderdi.

Seydişehir Tarım Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri leblebi ve üzüm karışımı hazırlayıp, Zeytindalı Harekâtı kapsamında Afrin’de teröristlerle mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize hediye gönderdiler. Okul Müdürü Seyit Ali Koç yaptığı açıklamada: “Öğrencilerimizin bu milli duyarlılıklarını desteklemek elbette birinci vazifemizdir ve kurumumuz için bir övünç sebebidir. Öğrencilerimizin Mehmetçik  için yazdığı mektuplar ile 370 paket leblebi ve üzüm  hediyemizi  PTT Kargo ile vatanımızın bütünlüğü için Afrin’de teröre karşı savaşan kahraman Mehmetçiğimize ulaştırıldı. Kargonun Afrin’e ulaştırılmasında yardımlarını esirgemeyen Garnizon Komutanımız Murat Tuna´ya da teşekkür ederim” dedi.
Tarım Meslek Lisesi öğrencileri Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için Mehmetçiklerimize 370 paket kuru üzüm ve leblebi gönderdi.

Seydişehir Tarım Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri leblebi ve üzüm karışımı hazırlayıp, Zeytindalı Harekâtı kapsamında Afrin’de teröristlerle mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize hediye gönderdiler.

Okul Müdürü Seyit Ali Koç yaptığı açıklamada: “Öğrencilerimizin bu milli duyarlılıklarını desteklemek elbette birinci vazifemizdir ve kurumumuz için bir övünç sebebidir. Öğrencilerimizin Mehmetçik  için yazdığı mektuplar ile 370 paket leblebi ve üzüm  hediyemizi  PTT Kargo ile vatanımızın bütünlüğü için Afrin’de teröre karşı savaşan kahraman Mehmetçiğimize ulaştırıldı. Kargonun Afrin’e ulaştırılmasında yardımlarını esirgemeyen Garnizon Komutanımız Murat Tuna´ya da teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.