TARIM MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARIM FUARINA KATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2018 - 02:59, Güncelleme: 24.03.2018 - 02:59
 

TARIM MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARIM FUARINA KATILDI

Konya 16. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına Seydişehir Tarım Meslek Lisesi 130 öğrenci ve 8 personelle katıldı.

Yüzlerce firmanın katıldığı fuarda öğrencilerin yeni teknolojileri tanıma fırsatı oldu. Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce firmanın katıldığı fuara geçen yıllara göre ilginin daha fazla olduğu görüldü.   Fuara katılan Tarım Meslek Lisesi öğrencileri firmalardan bilgi aldı ve bol bol fotoğraf çektirdiler. Bu gezinin kendileri açısından çok faydalı olduğunu söylediler. Tarım alanı öğretmeni Cihan Erten ise 16. Konya Tarım Fuarının kendileri ve öğrencileri açısından çok yararlı geçtiğini dile getirdi. Okul Müdürü Ömer Dinçsoy ise fuarın öğrencilerin görerek, inceleyerek tarım sektöründeki yenilikleri öğrenmeleri açısından çok faydalı olduğunu belirtti. Bu tür fuar ve organizasyonlara devamlı katılmanın gerekli olduğunu söyledi.
Konya 16. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına Seydişehir Tarım Meslek Lisesi 130 öğrenci ve 8 personelle katıldı.

Yüzlerce firmanın katıldığı fuarda öğrencilerin yeni teknolojileri tanıma fırsatı oldu. Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce firmanın katıldığı fuara geçen yıllara göre ilginin daha fazla olduğu görüldü.

  Fuara katılan Tarım Meslek Lisesi öğrencileri firmalardan bilgi aldı ve bol bol fotoğraf çektirdiler. Bu gezinin kendileri açısından çok faydalı olduğunu söylediler. Tarım alanı öğretmeni Cihan Erten ise 16. Konya Tarım Fuarının kendileri ve öğrencileri açısından çok yararlı geçtiğini dile getirdi.

Okul Müdürü Ömer Dinçsoy ise fuarın öğrencilerin görerek, inceleyerek tarım sektöründeki yenilikleri öğrenmeleri açısından çok faydalı olduğunu belirtti. Bu tür fuar ve organizasyonlara devamlı katılmanın gerekli olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.