Tarım Meslek Lisesinden Hayvan Severlere Müjdeli Haber

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.12.2022 - 12:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 12:50
 

Tarım Meslek Lisesinden Hayvan Severlere Müjdeli Haber

Seydişehir Tarım Meslek lisesinde kedi ve köpek mama üretimi gerçekleştirilecek.

  Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hayvan dostlarımız için günlük 300 kg kadar kedi ve köpek mama üretimi gerçekleştirilecek.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında, Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hayvan dostlarımız için günlük 300 kg kadar kedi ve köpek mama üretimi gerçekleştirilecek. Kaymakam Deniz Pişkin konuşmasında; "Okulumuza, ilçemize ve hayvanseverlerimize hayırlı olsun" dedi.  
Seydişehir Tarım Meslek lisesinde kedi ve köpek mama üretimi gerçekleştirilecek.

 

Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hayvan dostlarımız için günlük 300 kg kadar kedi ve köpek mama üretimi gerçekleştirilecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında, Seydişehir Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hayvan dostlarımız için günlük 300 kg kadar kedi ve köpek mama üretimi gerçekleştirilecek.

Kaymakam Deniz Pişkin konuşmasında; "Okulumuza, ilçemize ve hayvanseverlerimize hayırlı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.