TARIMSAL ENTEGRE TESİSİ TÜM İLÇELERE ÖRNEK OLACAK (VİDEOLU)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.12.2022 - 13:22, Güncelleme: 15.12.2022 - 13:29
 

TARIMSAL ENTEGRE TESİSİ TÜM İLÇELERE ÖRNEK OLACAK (VİDEOLU)

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: Seydişehir’de temeli atılan Soğuk hava deposu, kurutma ve paketleme ve ticari alanlardan oluşan entegre tesislerin Konya’nın tüm ilçelere örnek olacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta ilçemizde Soğuk hava deposu, kurutma ve paketleme tesisinin temel atma töreninde konuşan Başkan Altay, “Büyükşehir belediyesi olarak hedeflerimizden biri de kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelirini artırmaktı. Çünkü burada yaşayan insanlarımızın özellikle tarımla uğraşanların yaptıkları işten gelirlerini idame etmeleri ve hayat standartlarını yükseltmemiz gerekiyordu. Bugüne kadar 20 Milyon sulama yatırımı ve tohum desteğinde bulunduk. Bugün Seydişehir Belediyemiz tüm ilçelerimize örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Üretilen ürünlerin katma değerinin artması, çiftçimizin gelirinin artması için bu tür entegre tesislere ihtiyacımız vardı. İçinde soğuk hava deposu, kurutma tesisi, paketleme üniteleri ve ticari alanlarıyla ortaya çıkan değer İnşallah Seydişehir’in tarımsal ekonomisine çok büyük katkı sağlayacak. Bende Seydişehir Belediye Başkanını huzurlarınızda tebrik ediyorum, Emeğine sağlık”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: Seydişehir’de temeli atılan Soğuk hava deposu, kurutma ve paketleme ve ticari alanlardan oluşan entegre tesislerin Konya’nın tüm ilçelere örnek olacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta ilçemizde Soğuk hava deposu, kurutma ve paketleme tesisinin temel atma töreninde konuşan Başkan Altay, “ Büyükşehir belediyesi olarak hedeflerimizden biri de kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın gelirini artırmaktı. Çünkü burada yaşayan insanlarımızın özellikle tarımla uğraşanların yaptıkları işten gelirlerini idame etmeleri ve hayat standartlarını yükseltmemiz gerekiyordu. Bugüne kadar 20 Milyon sulama yatırımı ve tohum desteğinde bulunduk. Bugün Seydişehir Belediyemiz tüm ilçelerimize örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Üretilen ürünlerin katma değerinin artması, çiftçimizin gelirinin artması için bu tür entegre tesislere ihtiyacımız vardı. İçinde soğuk hava deposu, kurutma tesisi, paketleme üniteleri ve ticari alanlarıyla ortaya çıkan değer İnşallah Seydişehir’in tarımsal ekonomisine çok büyük katkı sağlayacak. Bende Seydişehir Belediye Başkanını huzurlarınızda tebrik ediyorum, Emeğine sağlık”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.